SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Elverum er Runars mareritt-motstander

Andre Lindboe (t.v.) og Elverum trenger en seier onsdag kveld om de skal henge med i toppen denne sesongen. Vår oddstipper tror at Elverum holder et høyere nivå enn Runar.

Andre Lindboe (t.v.) og Elverum trenger en seier onsdag kveld om de skal henge med i toppen denne sesongen. Vår oddstipper tror at Elverum holder et høyere nivå enn Runar. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsEn herlig tirsdag for BAs oddstips. To av tre tips gikk inn. Vi traff på singeltipset på Ecuador til 2,25 i odds og vi fikk inn dobbelttipset på Polen og Oldham til fine 4,40 i odds. Dermed fikk vi et pent overskudd på oddstipsene våre i går.

Onsdagens oddsprogram er noe tynt, men det er på slike dager det går an nå finne godbitene. Langoddsprogrammet er fylt med blant annet håndballkamper fra Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. I tillegg er det diverse fotball og ishockey på menyen denne onsdagen.

Runar - Elverum B

Norsk, eliteserie. Runar innehar åttendeplassen før onsdagens kamper. De har tatt syv poeng på de åtte første kampene. På hjemmebane viser statistikken to seire og to tap. De tapte overraskende forrige hjemmekamp 28-32 mot Halden.

Runar består hovedsaklig av spillere med svensk pass, også lagets trener er svensk. Johan Zanotti har en spiller i mannskapet sitt som kjenner Elverum-karene godt. Nacor Medina Perez som så sent som i fjor spilte for Elverum har havnet i hvalfangerbyen etter en liten stopp i Drammen. Svensken ville ikke fortsette i Dammens stjernegalleri og satte kursen sørover mot Vestfold.

Perez har slitt med en skade i de siste kampene, og det er ennå usikkert om han blir spilleklar til kampen mot gamleklubben. Han er viktig for angrepsspillet til vestfoldingene. Men: De har flere spillere som vet hvor målet står. Linus Nilsson er Runars toppscorer med 35 mål så lnagt denne sesongen.

De har også en god keeper i unge Kristijan Jurisic. 20-åringen har tidligere spilt for Haslum og Arendal, og han viste klassespill i fjorårets cupfinale da han spilte for Arendal. 

Elverum ligger på femteplass, åtte poeng bak serieleder Arendal, men de har en kamp mindre spilt enn serielederen. Hedmarkingene har spilt i Mesterligaen i starten av sesongen, og det har nok påvirket lagets prestasjoner i eliteserien.

Elverum viste i helgen at de holder et veldig høyt nivå på sitt beste. Da spilte de jevnt med sveitsiske Kadetten i Mesterligaen. De tapte til slutt med ett mål. Strekspiller Petter Øverby var helt outstanding i den kampen, og han ble tatt ut på rundens lag i Mesterligaen.

Elverum har også to gode målvakter i Vegard Bakken Øien og Morten Nergaard. De har sluppet inn 200 mål så langt. Det er bare tre lag som har sluppet inn færre mål enn dem.

Samtidig er de det nest beste laget offensivt. De har scoret 229 mål hittil. Fremover har de sterke spillere som Steffen Stegavik og Andre Lindoe. Sistnevnte er toppscorer i eliteserien, og han er inne på topp fem-listen i Mesterligaen. Erik Toft er eneste spilleren som er ute for Elverum.

Elverum er en marerittmotstander for Runar. Hedmarkingene har vunnet de syv siste oppgjørene mot Vestfold-laget. Ja, de har faktisk vunnet 13 av de siste 14 oppgjørene mot Sandefjord-laget, og jeg tror de vinner igjen onsdag kveld.

Elverum har rett og slett ikke råd til å tape poeng her. De vil forsøke å henge med Arendal i toppen. Jeg går for borteseier til 1,60 i odds. Denn kombinerer jeg med Haslum-seier med fire mål eller mer på Stord. Spillestopp klokken 1755.

Stord - Haslum (3-0) B

Eliteserien, håndball menn. Stord sliter tung. De har kun tatt to poeng så langt denne sesongen. Det gjør at sunnhordlendingene ligger på nest sisteplass i eliteserien med samme poengsum som bunnlaget Viking.

Stord har én seier på åtte kamper, og den eneste seieren kom på hjemmebane mot tabelljumbo Viking. Den kampen vant de knappe 25-24. I de to øvrige hjemmekampene har de tapt 24-27 mot Bodø og 21-28 mot Elverum.   

Onsdag kommer Haslum på besøk til Stord. De slo Elverum hele 27-23 i forrige bortekamp, og jeg tror de også vil kjøre over Stord. Bæringene har kun ett bortetap i serien denne sesongen. Det kom mot topplaget Arendal. Den kampen tapte de med ett mål.

I tre av de fire øvrige bortekampene i serien har de vunnet med fire mål eller mer. I Drammen vant de kun med to, men Drammen er et betydlig bedre lag enn Stord.

Stord har vært plaget med skader og sykdom, men det virker litt lysere nå. Men Ingemar Olsson var syk i helgens kamp mot Bækkelaget, og det er usikkert når han er spilleklar igjen. Han har problemer med et virus i luftveiene.

Haslum har vist fantastisk form i de siste tre kampene, og jeg tror de kommer til feie over Stord i denne kampen. De bør klare å dekke handikapet her. Det gir 1,80 i odds.

Vårt dobbelttips er Elverum + Haslum med handikap. Innsatsen vår blir 250 kroner. Spillestopp klokken 1755.

Her er vårt dobbelttips onsdag 18. november:

Runar - Elverum 2,50 - 9,00 - 1,60 B

Stord - Haslum (Handikap fulltid 3-0) 2,02 - 8,00 - 1,80 B

Total odds: 2,88