SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

England risikerer å ryke ut av VM

Fran Kirby og de engelske lagvenninnene jubler etter seieren over Mexico. Nå møter de overraskelseslaget Colombia som topper gruppen. Foto: Reuters

Fran Kirby og de engelske lagvenninnene jubler etter seieren over Mexico. Nå møter de overraskelseslaget Colombia som topper gruppen. Foto: Reuters

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MIDTUKEKUPONGENMidtukekupongen består av kamper fra fotball-VM for kvinner i Canada, kamper fra U21-EM og norske 2.- og 3. divisjonskamper.

Spillestopp onsdag klokken 1755.

Oddstips: Uruguay får trøbbel i natt

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

1. Mexico – Frankrike B

Fotball-VM, kvinner. Frankrike gikk på et overraskende 0-2-tap mot Colombia sist, men de vant åpningskampen 1–0 mot England. Tabelljumbo Mexico har kun ett poeng. De kan gå videre om de vinner mot Frankrike og England taper mot Colombia. Bør være en B.

2. England – Colombia HU(B)

Fotball-VM, kvinner. Colombia står med full pott etter to kamper. De sjokkerte med 2-0-seier sist over Frankrike som er en av favorittene. England bør vinne om de skal være sikret avansement. Jeg har mest tro på uavgjort, men dette er usikre saker. Helgarderer.

3. Tsjekkia – Danmark (H)U

U21-EM. Spilles på Eden Arena i Praha. Vertsnasjonen har fordel av å spille på hjemmebane. Danskene har et godt U21-lag, men er plaget av skader på sentrale spillere. Skal Danmark leve opp til målsettingen om semifinale, må de har et godt resultat her. Uavgjort?

4. Tyskland – Serbia H

U21-EM. Disse møttes også til åpningskamp i 2006. Da vant Tyskland 1–0. Tyskerne vant U21-EM i 2009. Serbia kom på annenplass i 2004 og 2007, og de kom til semifinalen i 2006. De har ikke vært kvalifisert til de to siste mesterskapene. Har mest tro på Tyskland.

5. Eidsvold Turn – Egersund  B

Norsk, 2. divisjon. Bunn mot topp. Eidsvold har kun tatt fem poeng på de åtte første kampene, og er tabelljumbo. De spilte 1–1 mot Fyllingsdalen sist. Egersund tok en sterk 2-1-seier på bortebane mot Vindbjart. De ligger på tredjeplass. Går for B her.

6. Staal Jørpeland – Åkra  U(B)

Norsk, 3. divisjon. Staal hadde kun én seier på de åtte første kampene, men nå har de to seirer på rad. De har klatret opp til niendeplass. De møter et Åkra-lag som viser fin form. Karmøy-laget er ubeseiret i de fem siste kampene. I fjor spilte de 0–0 på Jørpeland.

7. Austevoll – Sotra B

Norsk, 3. divisjon. Austevoll ligger midt på tabellen. De har tre kamper på rad uten seier. Nå møter de Sotra, som knuste naborivalen Nest-Sotra sitt rekruttlag hele 6–0 sist. Serielederen er ubeseiret så langt og har kun sluppet inn to mål. Målforskjellen er 32–2. Solid B.

8. Varegg – Lysekloster (U)B

Norsk, 3. divisjon. Toppoppgjør. Disse ligger henholdsvis på tredje- og annenplass i avdeling 7. Lysekloster står med 7-3-0 på de toi første kampene. Varegg ligger to poeng bak Lysekloster. De står med 3-1-1 hjemme. Lyskloster klarte bare 2–2 mot Øystese sist.

9. Spjelkavik – Stryn  U(B)

Norsk, 3. divisjon. Spjelkavik er bedre borte enn hjemme. På hjemmebane har de vært ustabile. Sunnmøringene står med 2-1-2 på sine fem hjemmekamper. Stryn står med 1-3-0 på bortebane. Da lagene møttes her i fjor vant Stryn. Det lukter litt uavgjort av denne.

10. Bergsøy–Brattvåg B

Norsk, 3. divisjon. Hjemmelaget ligger på syvendeplass, 14 poeng bak Brattvåg som topper tabellen. Gjestene står med 9-0-1 på de ti siste kampene. På bortebane har de 5-0-0og 10–2 i målforskjell. Brattvåg har vunnet de fire siste kampene mot Bergsøy. Går for B.

11. Verdal–Steinkjer U(B)

Norsk, 3. divisjon. Toppoppgjør i Nord-Trøndelag. Verdal topper tabellen i avdeling 10. De ligger ett poeng foran Steinkjer. Gjestene har vunnet de tre siste oppgjørene mot Verdal, og de viser strålende form. Steinkjer har vunnet de fire siste kampene.

12. Mo–Mosjøen H

Norsk, 3. divisjon. Mo er serieleder med 24 poeng. De har kun ett tap på de ni første kampene. Mosjøen ligger på fjerdeplass, åtte poeng bak Mo. De tapte 1–3 mot Stålkameratene sist. Mo er knallgode hjemme. De står med 4-0-0 og 18–3 i målforskjell. Skal være H.