SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Er Detroit endelig på vinnersporet?

Detroit Red Wings har fått stjernespilleren Pavel Datsyuk tilbake på isen. Det tror vår oddstipper kan heve laget i de neste kampene.

Detroit Red Wings har fått stjernespilleren Pavel Datsyuk tilbake på isen. Det tror vår oddstipper kan heve laget i de neste kampene. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens singeltips!

DEL

OddstipsEn herlig tirsdag for BAs oddstips. To av tre tips gikk inn. Vi traff på singeltipset på Ecuador til 2,25 i odds og vi fikk inn dobbelttipset på Polen og Oldham til fine 4,40 i odds. Dermed fikk vi et pent overskudd på oddstipsene våre i går.

Onsdagens oddsprogram er noe tynt, men det er på slike dager det går an nå finne godbitene. Langoddsprogrammet er fylt med blant annet håndballkamper fra Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. I tillegg er det diverse fotball og ishockey på menyen denne onsdagen.

Oddstips 1: Elverum er Runars mareritt-motstander

Detroit Red Wings - Washington Capitals H

NHL, ishockey. Detroit slo Ottawa i forrige serierunde. De vant 4-3 etter spilleforlengelse. Det var lagets andre seier på fire kamper. Laget fra bilbyen har fått et løft etter at stjernen Pavel Datsyuk er tilbake etter skadetrøbbel, og jeg tror «svenskelaget» har gode muligheter til å vinne sin andre hjemmekamp på rad mot laget fra hovedstaden. 

Det er ikke uten grunn Detroit kalles «svenskelaget». Henrik Zetterberg, Gustav Nyquist, Johan Franzén, Joakim Andersson, Niklas Kronwall, Jonathan Ericsson og backlegenden Nicklas Lidström har alle svensk pass.

Washington har vært sterke på bortebane denne sesongen. De har vunnet fem av syv bortekamper. Det ene bortetapet kom mot nettopp Detroit. Capitals tapte 0-1 i bilbyen i Michigan.

Forward Andreas Athanasiou scoret sitt første NHL-mål da han ble matchvinner mot Washington for en drøy uke siden. I den kampen viste også Red Wings' keeoer Petr Mrazek seg frem. Han hadde 38 redninger, hvorav 15 av skuddene kom fra den russiske stjernespilleren Alex Ovechkin.

Detroit-trener Jeff Blashill har byttet på hvem som står i mål i de siste kampene, så Mrazek starter sannsynligvis denne kampen. Det tror jeg er et lurt trekk. Han har et psykologisk overtak på Washington-spillerne siden de ikke fikk mål på ham sist. 

Ovechkin forsøker fortsatt å bli NHLs mestscorende russiske spiller, og den tittelen håper han å ta allerede i natt. Ovechkin har scoret 483 mål. Det er like mange som tidligere lagkamerat Sergei Fedorov. Men russerne har slitt med å få pucken i mål i de tre siste kampene. Det virker som rekordjakten går utover prestasjonene hans på isen.

Backen Brooks Orpik er tilbake på skadelisten hos Washington. De har hentet inn forwarden Stanislav Galiev fra Hershey i American Hockey League (AHL). Han spilte også et par kamper i oktober, og han gjorde seg ikke bort. Han hadde en målgivende pasning. Han vil likevel neppe bli tungen på vektskålen i nattens match. 

Jeg tror dette blir en jevn og tøff match, men jeg mener Detroit skal ha en bra mulighet til å vinne denne. Det virker som de har fått litt dreis på spillet nå. 2,30 i odds for hjemmeseier er ok. Innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp klokken 0155.

Her er vårt singeltips onsdag 18. november:

Detroit Red Wings - Washington Capitals 2,30 - 3,60 - 2,30 H

Total odds: 2,30