SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Et skritt nærmere nedrykk

Sporting Gijon og Abelardo Fernandez sliter. Vår oddstipper tror de får mer trøbbel i kveld.

Sporting Gijon og Abelardo Fernandez sliter. Vår oddstipper tror de får mer trøbbel i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er fredagens singeltips!

DEL

Oddstipsfredagens oddsprogram er Bundesliga tilbake etter vinterpausen. Det er en riktig godbit fra Tyskland, hvor Hamburg SV møter Bayern Munchen. I tillegg er det kamper fra spansk La Liga, fransk Ligue 1 og skotsk Premier League. Det er også et assortert utvalg av ishockeykamper fra hele Europa.

Lørdagskupongen: Enkelt for United

Spill på Eurojackpot her

Sporting Gijon - Real Sociedad B

Spansk. La Liga. Sporting hadde en lovende start på sesongen. De holdt Real Madrid til 0-0 i serieåpningen, men november, desember og januar vært forferdelige måneder for nykommerne.

Sporting Gijon har tapt de fem siste sesriekampene, og de synker stadig dypere ned i nedrykksgjørmen. Før fredagens kamp mot Sociedad ligger de på nest sisteplass med 15 poeng, ett poeng mer enn tabelljumbo Levante.

De får besøk av et Real Sociedad-lag som har vist tegn til bedring i de siste kampene. Eusebio Sacristans menn står med én seier og to uavgjorte på de tre siste kampene. Sacristan tok over etter David Moyes som fikk fyken, og nå er baskerne på vei ut av nedrykkssonen. 

Sociedad liker seg på Estadio Municipal El Molinon. De har nemlig vunnet de to siste bortekampene mot Sporting Gijon. De åtte siste innbyrdes oppgjørene viser fire seire til gjestene fra San Sebastian og kun to til hjemmelaget. De to siste kampene har endt uavgjort!

Det er tydeligvis ikke bare Sociedad som trives i Gijon. Sporting har nemlig kun tatt åtte poeng på hjemmebane så langt denne sesongen. Det er nest dårligst i La Liga. Det er bare Betis som har tatt færre poeng på hjemmebane enn dem.

Denne kampen er viktig for Rojiblancos om de vil overleve i La Liga. Med seier vil de klatre over nedrykksstreken, mens tap vil bety at de får en tyngre vei ut av nedrykkssonen.

Trener Abelardo mangler Bernardo Espinosa, men colombianeren er den eneste spilleren på skadelisten hos Sporting.

Sporting Gijon stiller trolig med denne startelleveren: Cuellar – Lora, Hernandez, Mere, Lopez – Alvarez, Cases – Jony, Halilovic, Menendez – Guerrero. 

Sociedad drar til Gijon uten den viktige angriperen Imanol Agirretxe. Også Esteban Granero og Sergio Canales er ute med skader.

Sannsynlig Real Socidad-lagoppstilling: Rulli – Martinez, Elustondo, Inigo, Yuri – Bergara, Pardo – Bruma, Prieto, Vela – Jonathas.

Det virker som Sociedad er mest i dytten. De er på vei ut av nedrykkssumpen, og jeg mener de har det beste mannskapet. Det skal ha noe å si fredag kveld. Sporting har hjemmebanefordelen, men det virker ikke som det har betydd så mye for dxem tidligere i sesongen. Jeg satser på en borteseier til fine 2,20 i odds. Jeg satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 2025.

Her er vårt singeltips fredag 22. januar:

Sporting Gijón - Real Sociedad 2,80 - 3,05 - 2,20 B

Total odds: 2,20