SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Europa-eventyret tar slutt for Sevilla

Sevilla og Grzegorz Krychowiak får trøbbel mot et motivert Juventus-lag hjemme i Andalucia.

Sevilla og Grzegorz Krychowiak får trøbbel mot et motivert Juventus-lag hjemme i Andalucia. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsStang ut på gårsdagens oddstips. Everton klarte bare 1-1 mot Crystal Palace. Dermed ble det ingen gevinst.

På tirsdagens langoddsprogram er Mesterligaen tilbake, og det er flere spennende oppgjør på menyen. Manchester United, Real Madrid og Paris St. Germain er blant lagene som skal i aksjon tirsdag kveld.

Spillsenter: Hva er det med tallet 2?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Sevilla - Juventus B

Mesterligaen, gruppe D. Sevilla har en tøff oppgave tirsdag kveld. De må slå Juventus om de skal gå Europaligaen. De kan nemlig ikke gå videre i Mesterligaen, men spanjolene kjemper for å ta tredjeplassen som vil kvalifisere dem for Europaligaen, turneringen de vant sist sesong.

Det betyr at vertene må gå i angrep, og det er et drømmescenario for Juventus. Italienerne kan ligge seg bakpå og vente på kontringsmuligheter, og de vil garantert komme i løpet av 90 minutter.

Juventus har et solid forsvar med midtstoppere i verdensklasse; Bonucci og Chiellini er spillere som kan gjøre livet surt for enhver angriper.

Samtidig har Juve spillertyper offensivt som kan avgjøre kamperhelt på egenhånd. Paulo Dybala, som kom fra palermo sist sesong, har vært en suksess i Torino. Han scoret sitt syvende mål for sesongen da Juventus slo Lazio 2-0 på bortebane i Serie A fredag.

Juventus viser strålende form i den hjemlige serien. Sist sesongs tapende Mesterliga-finalister har fem seire på rad i Serie A. 

Massimilliano Allegri har allerede uttalt at han ikke kommer til å spare spillere til helgens toppkamp i Serie A mot Fiorentina. Juventus-treneren vil vinne gruppen for å unngå å møte lag som Real Madrid og Barcelona i neste runde. Torino-laget vil også forsøke å gå ubeseiret gjennom gruppespillet.

Juventus har uansett kommet seg gjennom en vanskelig gruppe, og det virker som laget gradvis blir bedre kamp for kamp, til tross for skader på flere sentrale spillere. Etter en svak start i den hjemlige serien ligger de nå kun seks poeng bak Napoli som topper tabellen.

Sevilla mangler Carriço, Kakuta, Beto, Pareja og Andreolli, mens Trémoulinas og Banega er usikre.

Sevilla-trener Unai Emery har uttalt at de må skjerpe seg offensivt om de har tenkt å ta tre poeng mot Juve, og han mener laget har spilt bedre med bare én spiss. Derfor spiller Andalucia-klubben antakeligvis med bare én angriper i kampen mot Den gamle damen.

Sannsynlig Sevilla-lagoppstilling: Sergio Rico; Coke, Rami, Kolodziejczak, Trémoulinas/Escudero; Iborra, Krychowiak; Vitolo, Banega/Krohn-Dehli, Konoplyanka; Gameiro.

Juventus har flere tunge fravær før den viktige kampen i Andalucia. Hernanes er suspendert, mens Khedira, Pereyra, Mandžukić, Cáceres, Evra og Lemina er alle ute med skader eller på grunn av sykdom.

Trolig Juventus-lag: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pogba, Marchisio, Sturaro, Alex Sandro; Dybala, Morata.

Sevilla er bunnlaget i denne gruppen. De har ikke tatt poeng siden de slo M'gladbach 3-0 i åpningskampen. De regjerende Europaliga-mesterne står med fire strake tap, og Mesterliga-marerittet startet med 0-2-tapet i Torino mot Juventus.

Jeg tror de får problemer igjen mot italienerne. Juventus er ett av fire lag som ennå ikke har tapt i gruppespillet i Mesterligaen, og det er nok en statistikk de er interessert i å opprettholde.

Selv om Juventus har en elendig statistikk på bortebane mot La Liga-motstand, så tror jeg de vinner tirsdagens kamp. Før møtet med Sevilla viser statistikken bare tre seire, fem uavgjorte og hele 14 tap på bortebane mot lag fra Spania. Denne statistikken tror jeg de får rettet litt på i kveld.

Jeg går for borteseier til 2,65 i odds. Vi satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 8. desember:

Sevilla - Juventus 2,40 - 3,10 - 2,65 B

Total odds: 2,65