SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Everton satser på FA-cupen

Ross Barkley og Everton vinner søndag, mener vår oddstipper.

Ross Barkley og Everton vinner søndag, mener vår oddstipper. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsLørdagens oddsprogram domineres som vanlig av kamper fra England. Det er full rulle i Premier League, Mesterskapsserien, League One og League Two, i tillegg er det også kamper i tysk Bundesliga, italiensk Serie A og spansk La Liga. Det er i det hele tatt mange interessante oppgjør.

Spillsenter: Jeg har spilt i mange år, men det har aldri blitt noen stor gevinst

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Bournemouth - Everton B

Engelsk, FA-cup. Åttendedelsfinale. Everton tar FA-cupen på alvor. De har fem FA-cuptrofeer. Det siste troefeet havnet i premieskapet på Goodison Park i 1995. De har endt på annenplass i FA-cupen åtte ganger, sist det skjedde var i 2009. Da tapte de finalen 1-2 mot Chelsea.

Bournemouth har aldri vunnet FA-cupen. På veien til åttendedelsfinalen har klubben fra den engelske sørkysten slått ut Portsmouth og Birmingham, begge kampene endte med 2-1-seier til The Cherries.

Bournemouth har vist gode resultater i Premier League fra midten av januar og til midten av februar, hvor de vant to kamper og spilte uavgjort i nedrykksduellen mot Sunderland.

Nå sliter de. Bournemouth har tapt to kamper på rad. De tapte 0-2 mot Arsenal og 1-3 mot Stoke. Den siste seieren til The Cherries kom i starten av februar. Da vant slo de Crystal Palace 2-1.

Manager Eddie Howe har ingen skader eller suspensjoner før denne matchen.

Sannsynlig Bournemouth-lag: Federici, Smith, Elphick, Cook, Daniels, Iturbe, MacDonald, Surman, King, Grabban, Murray

Everton har vist solid innsats i FA-cupen i de to første kampene mot lag fra lavere divisjoner. De knuste Carlisle 3-0 og Dagenham & Red 2-0.  Liverpool-laget har også vist fin form i ligaen. Etter to 3-0-seire mot Newcastle og Stoke, gikk Everton på et kjedelig 0-1-tap mot West Bromwich sist helg.

I den kampen hadde Everton 33 skudd på mål, 14 hjørnespark og 73 prosent ballinnehav, men det var likevel ikke nok. West Brom var heldige som fikk med seg alle poengene fra Goodison Park. De fikk ett mål på sitt eneste skudd på mål.

Muhamed Besic, Tyias Browning og Tony Hibbert er ute med skader, mens den tidligere Brann-spilleren Oumar Niasse og talentfulle John Stones er usikre. Mye tyder likevel på at Niasse, som ikke en gang var god nok for Branns andrelag, kan komme til å spille kampen mot Bournemouth. Han kom til Everton for 165 millioner kroner.

Everton stiller trolig med denne startelleveren: Robles, Coleman, Mori, Jagielka, Baines, McCarthy, Barry, Cleverley, Deulofeu, Niasse, Kone

Disse lagene har kun møttes en gang tidligere, og den kampen endte 3-3. Nå er Everton nede på elleveplass i ligaen, og cupen er antakeligvis det eneste de har håp om å kunne vinne denne sesongen. Det burde gi motivasjon.

Jeg tror manager Roberto Martinez vil piske spillerne sine til innsats her, og at Everton går videre i FA-cupen. Oddsen er fine 2,10, og jeg satser 250 kroner. Spillestopp klokken 1810.

Her er vårt singeltips lørdag 20. februar:

Bournemouth - Everton 2,95 - 3,25 - 2,10 B

Total odds: 2,10