SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Everton slår tilbake i kveld

Everton-manager Roberto Martinez får Liverpool-klubben tilbake på vinnerporet i kveld.

Everton-manager Roberto Martinez får Liverpool-klubben tilbake på vinnerporet i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens oddstips!

DEL

OddstipsPå tirsdagens langoddsprogram byr blant annet på engelsk ligacup, italiensk cup og spansk cup. I tillegg er det mange ishockeykamper på menyen.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Middlesbrough - Everton B

Engelsk, Capital One Cup, kvartfinale. Everton ledet 2-0, men spilte 3-3 mot Bournemouth i helgen. The Toffees vil forsøke å legge den skuffende forestillingen bak seg, og da trenger de avansement i ligacupen på Riverside Stadium tirsdag kveld.

Det blir ingen enkel oppgave. Middlesbrough slo ut Manchester United i forrige runde etter straffespark-konkurranse, og de klatret opp til annenplass i Mesterskapserien etter å ha vunnet 2-0 mot Huddersfield i helgen.

Det er viktig at Roberto Martinez & Co. ikke undervurderer Boro. Middlesbrough har vunnet fem av de seks siste kampene, og de har få skadeproblemer.

Alex Baptiste og Rhys Williams er begge langtidsskadet, og de spiller ikke tirsdagens kamp. Manager Aitor Karanka har inført en spillestil på Riverside som kan passe Everton bra. Boro spiller ballen mye i laget, og de kan gi rom for kjappe kontringer når de mister ballen høyt i banen. Nå skal det sies at man også trodde at Bournemouth ville bli straffet for det, men vi vet alle hvordan det endte.

Grant Leadbitter er tilbake på Boro-midtbanen etter å ha vært ute mot Huddersfield i helgen. Karanka må velge David Nugent og Enrique Martinez som ensom spiss. Jeg tror de går for rutinerte Nugent.

Everton har en del skader, og det bekymrer litt. Gareth Barry og James McCarthy fikk seg begge smeller i helgens kamp, og det er fortsatt usikkert om de blir klar til tirsdagens match. Dersom de ikke rekker kampen, så betyr det muligens at Tom Cleverley og Muhamed Besic kommer inn på laget.

Everton-manager Roberto Martinez vil stille med et sterkt lag, men Ross Barkley vil sannsynligvis stå over kampen.  Steven Naismith eller Aaron Lennon kommer inn på laget. Steven Pienaar, Tony Hibbert og Bryan Oviedo er fortsatt ute med skader. Everton-kaptein Leighton Baines har vært skadet en stund, men er friskmeldt nå. Han kan komme til å få et innhopp.

Evertons tap mot Bournemouth var ingen ideell oppladning til denne kampen, men samtidig gir det en mulighet til å slå kjapt tilbake. Everton vet at de har en god mulighet til å nå en finale i ligacupen siden flere av storklubbene allerede er utslått. Arsenal, Chelsea og Manchester United er ute av turneringen.

Middlesbrough har et godt forsvar og er en tøff motstander, og de vil antakeligvis ligge dypt. Derfor blir kantspillerne hos Everton viktige. Gerard Deulofeu, Kevin Mirallas, Aaron Lennon og Arouna Kone får nøkkelroller i tirsdagens match.

Everton er i scoringsform. De har scoret 14 mål på de fire siste kampene. Den offensive styrken til Everton kan avgjøre denne matchen. Jeg går for en bra betalt borteseier til 2,25 i odds. Innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 1. desember:

Middlesbrough - Everton 2,65 - 3,15 - 2,25 B

Total odds:  2,25