SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Får trøbbel i eget Tivoli

Østerrikes landslagssjef Marcel Koller.

Østerrikes landslagssjef Marcel Koller. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Vi tror Østerrike taper hjemmekampen på Tivoli stadion i kveld.

DEL

Langoddsprogrammet fredag består av objekter fra norsk 3. divisjon, Norges U21-kamp mot Aserbajdjsan, privatlandskamper og irsk Premier Division.

33. FK Kvik – Tangmoen

3. divisjon, avdeling 10. Kvik, som er Trondheims eldste fotballklubb, ligger på 9. plass med 10 poeng. Står med tre seire. De er kommet mot de tre lagene som ligger nederst på tabellen. Tapte 0-1 mot Rosenborg 3 i forrige kamp. Var sterke på hjemmebane i fjor med 7-3-3, men endt helt nede på niendeplass takket være en elendig bortestatistikk.

Nyopprykkede Tangmoen ligger på 11. plass med syv poeng. Sjokkerte og hadde storfavoritten KIL/Hemne i kne hjemme på Tangmoen stadion forrige fredag. Først stanget Hallgeir Sten inn 1-0 før kaptein Kenneth Haugen doblet ledelsen. Med 2-0-ledelse inn i garderoben til pause så det lyst ut for hjemmelaget, men KIL/Hemne kom tilbake og vant kampen 3-2.

Det er ikke helt lett å bli klok på resultatene til Stjørdals-laget. De har blant annet vunnet 3-0 mot Rosenborg 3 borte, men tapt mot bunnlagene Frøya og Ranheim 2. Vi mener likevel at 2,70 for B er fristende å forsøke på en ellers tam oddsfredag..

36. Østerrike – Ukraina

Privatlandskamp. Østerrike spiller på hjemmebane siden kampen går på Tivoli stadion i Innsbruck. Alpelandet klarte ikke kvalifisere seg for EM, men denne kampen spilles på hjemmebane, og østerrikerne vil nok prøve å sette VM-vertene på plass. Landslagssjef Marcel Koller vil bruke unge, nye spillere både her og mot Romania tirsdag. Det kan vippe begge veier.

Ukraina er med-arrangør av det kommende EM og følgelig også kvalifisert. Er satt opp i gruppe D, der Sverige, Frankrike og England er motstandere. Dette er lagets nest siste oppkjøringskamp før EM-sluttspillet åpnes mot Sverige i Kiev 11.juni. Møter Tyrkia til sin siste oppkjøringskamp i neste uke. Ukraina knuste Estland 4-0 for et par dager siden i Østerrike. Det er slutt på prøving og feiling nå, dette er EM-laget som skal matches og nå skal spillet sitte. Kan vise til 5-1-0-flyt på sine seks seneste treningskamper. Møtt mange av de større europeiske landslagene, og generelt slitt mot de aller beste, men spilte 3-3 hjemme mot Tyskland i november.

Disse lagene møttes også i fjor. Da endte oppgjøret 2-1 til Ukraina – på hjemmebane. Vi har størst tro på Ukraina. 2,50 på B synes å være et godt spill, selv om privatlandskamper ofte er uforutsigbare.

Dagens kamper:

33. FK Kvik - Tangmoen 2,70 B

36. Østerrike - Ukraina 2,20 B

Odds totalt 5,94

HER KAN DU SPILLE DAGENS TIPS!