SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fiaskostart på for Venezuela

Vår oddstipper tror at Venezuela-motgangen fortsetter i kveldens kamp mot Ecuador.

Vår oddstipper tror at Venezuela-motgangen fortsetter i kveldens kamp mot Ecuador. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens oddstips!

DEL

OddstipsHøydepunktet på tirsdagens oddsprogram er utvilsomt returmøtet mellom Danmark og Sverige i playoff til neste sommers EM-sluttspill i Frankrike. Det er også en avgjørende playoffkamp mellom Ukraina og Slovenia.

Utover disse kampene domineres oddsprogrammet av en rekke privatlandskamper og VM-kvalikamper fra Sør-Amerika, i tillegg er det ishockey fra Sveits, Østerrike, Sverige, Finland og KHL. Natt til onsdag er det også en rekke kamper fra NHL.

Venezuela - Ecuador B

Venezuela har fått en forferdelig start på VM-kvaliken. De har tapt alle de tre første kampene siden kvaliken startet i forrige måned. Nå møter de overraskelseslaget Ecuador på Estadio Cachamay i Ciudad Guayana.

Sist torsdag tapte Venezuela 2-4 mot Bolivia på Estadio Hernando Siles i La Paz. La Vinotinto-spissene Mario Rondón, ikke Salomón, og Richard José Blanco scoret målene for Venezuela.

Trolig Venezuela-lagoppstilling (3-5-2): Baroja; Angel, Vargas, Gonzalez; Rincon, Seijas, Lucena, Figuera, Acosta; Blanco, Rondón

Ecuadorianerne har i motsetning til Venezuela vunnet de tre første kampene i kvaliken. De sjokkerte Argentina på bortebane i åpningskampen og vant 2-0, og de fortsatte med å slå Bolivia 2-0 på hjemmebane.

Forrige torsdag spilte de sin andre hjemmekamp på rad. Da møtte de ubeseirende Uruguay på Estadio Olímpico Atahualpa i Quito, og til tross for at de manglet blant andre profilene Antonio og Enner Valencia vant Ecuador 2-1. Espanyol-spilleren Felipe Caicedo og Fidel Martinez som spiller i den mexikanske klubben Pumas UNAM scoret målene for Ecuador.

Gjestene må nok en gang klare seg uten Antonio og Valencia. Heller ikke Michael Arroyo er klar til kamp. Det samme gjelder Renato Ibarra. Bortelaget har vist at de klarer seg uten noen av de største stjernespillerne, og jeg mener de bør ha gode muligheter til å vinne denne bortekampen.

Sannsynlig Ecuador-lag (4-4-2 formation): Dominguez; Erazo, Paredes, Ayovi, Achilier; Noboa, Montero, Quiñónez, Bolaños; Caideco, Martinez.

Venezuela står uten seier i de syv siste kampene, hvorav seks av dem er tapt. Jeg mener de vil få trøbbel med Ecuador tirsdag kveld. 2,25 i odds på bortelaget er godkjent, mener jeg. Innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2155.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 17. november:

Venezuela - Ecuador 2,65 - 3,10 - 2,25 B

Total odds: 2,25