SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fiorentina trives godt i Portugal

Vår oddstipper tror at Fiorentina og Marcos Alonso vinner torsdagens oppgjør i Portugal.

Vår oddstipper tror at Fiorentina og Marcos Alonso vinner torsdagens oppgjør i Portugal. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

Torsdagens oddsprogram domineres av kamper fra Europaligaen, i tillegg er det blant annet KHL og norsk ishockey på menyen.

Belenenses - Fiorentina B

Europaligaen, gruppe I. Belenenses debuterer i gruppespillet i Europaligaen. De er ubeseiret i sine fem kamper i Europa så langt denne sesongen. Portugiserne, som kommer fra bydelen Belém i Lisboa, står med to seire og tre uavgjorte på de fem første kampene.

De har vært fantastiske defensivt. Belenenses har kun sluppet inn ett mål på de fem første kampene i Europa. De slapp inn et mål mot IFK Göteborg på hjemmebane i den tredje kvalikrunden. Men: Problemet er at de sliter med å score mål. Portugiserne har kun scoret tre ganger. Tre av de siste fire kampene har endt 0-0.  

Fiorentina reiser til Estadio do Restelo for å forsøke å ta sine første poeng i Europaligaen denne sesongen. De tapte noe overraskende den første gruppespillkampen mot Basel hjemme i Firenze.

Italienerne har en god statistikk i Portugal. De har ikke tapt på de tre siste kampene. De står med én seier og to uavgjorte.

La Viola topper Serie A etter seks serierunder. De tok en imponernde 4-1-seier på Stadio Giuseppe Meazza mot Inter i helgen, men Paulo Sousas mannskap må heve prestasjonene i Europa.

Fiorentina spilte seg frem til semifinalen i Europaligaen sist sesong, og jeg tror de har potensial til å gjøre det samme denne sesongen. Men: Da må de vinne mot lag som Belenenses. For portugiserne viser elendig form i den hjemlige ligaen. De har kun vunnet én av de siste seks kampene. De tapte blant annet 0-6 mot Benfica.

Jeg mener at portugiserne skal være en overkommelig motstander for Fiorentina. Italienerne må klare seg uten forsvarsspilleren Gonzalo Rodriguez som er suspendert etter å ha blitt utvist i kampen mot Basel, men de har erstattere som holder samme klasse. Belenenses mangler stopperen Mario Palmeira og vingen Miguel Rosa som begge er skadet.

Belenenses stiller sannsynligvis med denne lagoppstillingen: Ventura; Amorim, Tonel, Brandao, Geraldes; Pinto, Dias; Rosa, Martins, Kuca; Sturgeon.

Paulo Sousa kan velge fra en skadefri spillerstall før Europaliga-møtet i Lisboa. Giuseppe Rossi, som er tilbake fra en kneskade, spilte ikke helgens kamp mot Inter.

Trolig Fiorentina-lagoppstilling: Tatarasanu, Tomovic, Astori, Roncaglia, Badelj, Vecino, Blaszczykowski, Borja Valero, Alonso, Ilicic, Kalinic

Belenenses-trener Sá Pinto foretrekker en defensiv spillestil, men jeg tror den vil bukke under i møtet med offensive Fiorentina. Itaienerne har nok av matchvinnere i laget til å vinne denne kampen. Jeg tror på borteseier til 1,75 i odds. Innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp klokken 1855.

Her er torsdagens singeltips 1. oktober:

Belenenses - Fiorentina 3,90 - 3,25 - 1,75 B

Total odds: 1,75