SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Flott odds på NHLs beste lag

Washington CapitalsJustin Williams (14) jubler sammen med Evgeny Kuznetsov (92) og Marcus Johansson (90) etter å ha scoret hat trick mot New York Rangers. I natt venter Minnesota på motsatt side av isen.

Washington CapitalsJustin Williams (14) jubler sammen med Evgeny Kuznetsov (92) og Marcus Johansson (90) etter å ha scoret hat trick mot New York Rangers. I natt venter Minnesota på motsatt side av isen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens NHL-tips!

DEL

OddstipsDet er et magert oddsprogram torsdag. Det er blant annet gresk, tyrkisk, fransk og spansk cup, i tillegg er det Serie A-oppgjøret mellom Lazio og Hellas Verona. Natt til fredag er det en haug med kamper fra NHL.

Oddstips 1: Sevilla kontrer Celta i senk

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Minnesota Wild - Washington Capitals B

NHL, ishockey. Minnesota er inne i en tung periode. De har seks tap på rad. De har falt ned til sjetteplass i Central Division, og de må begynne å vinne etter hvert om de skal ha håp om å spille i Stanley Cup-sluttspillet.

Washington er NHLS beste lag. Det er ingen lag som har tatt flere poeng enn dem denne sesongen. Laget fra den amerikanske hovedstaden har spilt 52 kamper, og statistikken viser 39-9-4. På bortebane viser statistikken 19-5-2. Det gjør dem til ligaens beste bortelag. De leder Metropolitan Division, 15 poeng foran Zuccarello og NY Rangers.

Det er flere grunner til å tro på Washington-seier i natt:

  • Hovedstadslaget har høyest scoringssnitt. De har scoret 174 mål på 52 kamper, og det gir et snitt på 3,35 mål per kamp. Dallas, som er nummer to, har 3,26 mål i snitt.
     
  • Washington er i tillegg det laget som slipper inn færrest mål i NHL. De har kun 118 baklengsmål så langt denne sesongen. Det gir et snitt på 2,27. Florida og Chicago ligger på delt annenplass med 2,28 i snitt.

Det er to russere som herjer for Washington. Den store stjernen i laget er Alex Ovechkin. Han har 45 poeng for Capitals denne sesongen. Russerne har scoret 31 mål på 251 skudd. Det betyr at han har truffet på tolv prosent av skuddene sine. Han har også 14 målgivende pasninger.

Evgeny Kuznetsov er den andre russeren Minnesota må holde et øye med. Han har scoret 15 mål på 115 skudd. Det gjør at han er øitegrann mer effektiv enn landsmannen. Han har scoret på 13 prosent av skuddene sine. Kuznetsov har ikke scoret like mye som Ovechkin, men han er likevel utrolig viktig offensivt. Han har nemlig vært nest sist på pucken hele 39 ganger. 

Det er ikke bare fremover Washington har vært gode. De har også en solid sisteskanse i Braden Holtby. Han har 34 seire og kun fem tap i de kampene han har stått mellom Washinton-stengene. Han har kun sluppet inn 87 mål på 1202 skudd. Det gir en redningsprosent på 93. Minnesota har en vanskelig jobb foran seg. 

Minnesota har også en brukbar keeper. Devan Dubnyk har 18 seire og 18 tap så langt. Wild-keeperen har fått 1176 skudd mot seg, og kun 97 av dem har funnet veien til nettet. Det gir en redningsprosent på 92.

Washington må klare seg uten Brooks Orpik og Jay Beagle, mens Jared Spurgeon og Jonas Brodin er ute for

Jeg tror ikke Minnesota klarer å snu den negative trenden mot ligaens beste lag. Washington vinner i Minneapolis, og borteseier gir fine 2,20 i odds. Jeg satser 250 kroner på Ovechkin & Co. Spillestopp er klokken 0155.

Her er nattens NHL-tips:

Minnesota Wild - Washington Capitals 2,40 - 3,60 - 2,20 B

Total odds: 2,20