SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fortsetter Ronaldo målshowet i kveld?

Real Madrids Cristiano Ronaldo har scoret fem mål så langt denne sesongen. Fortsetter han å score i kveldens kamp mot Atletico?

Real Madrids Cristiano Ronaldo har scoret fem mål så langt denne sesongen. Fortsetter han å score i kveldens kamp mot Atletico? Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

5 millioner kroner i midtukekupongen i kveld!

DEL

MidtukekupongenMidtukekupongen inneholder blant annet norsk cup-semifinale, spansk La Liga og engelsk ligacup.

Er du alene med 12 rette på Midtukekupongen kan du stikke av med både jackpotten og bonuspotten. Det er om lag fem millioner kroner i samlet pott.

I tolverpotten ligger det 1,1 millioner kroner. I tillegg ligger det 3,4 millioner i bonuspotten. Sistnevnte har altså passert den nye grensen på tre millioner kroner, og skal utbetales denne onsdagen. 

Innleveringsfrist onsdag 23. september klokken 1955.

1. Rosenborg – Stabæk HUB

Norsk, cup. Det er bare halvannen uke siden sist lagene møttes på Lerkendal. Da vant trønderne 1–0 etter en scoring i det 90. minutt. Stabæk har tapt begge seriekampene mot RBK med ett mål. Det har vært jevnspilte kamper. Selv om RBK tapte mot Molde i helgen virker det som serimesterskapet er avgjort, men Stabæk kan ta cupen. Dette kan vippe begge veier. Helgardering!

2. Manchester United – Ipswich Town H

Engelsk, ligacup. United vant en litt heldig 3-2-seier mot Southampton i helgen. De spiller også i Mesterligaen og i FA-cupen. Spørsmålet er hvordan Louis van Gaal prioriterer ligacupen. Ipswich måtte ha ekstraomganger for å slå ut Doncaster i forrige runde. De henger med i toppen av Mesterskapserien, og da er ikke ligacupen så viktig. United skal ha en god nok stall til å slå ut Ipswich hjemme på Old Trafford, selv om de putter innpå mange av reservene. Går for H!

3. Liverpool – Carlisle HU

Engelsk, ligacup. Liverpool står uten seier på de siste fem kampene, og det begynner å minne om en liten krise på Anfield. Carlisle holder til i League Two som er nivå fire i engelsk fotball. Liverpool har røket ut tidlig i ligacupen i fjor og året før mot henholdsvis M'boro og Notts County. Brendan Rodgers vil nok gjøre endringer på laget før denne kampen. Smeller cupbomben på Anfield?

4. Crystal Palace – Charlton Athletic HU

Engelsk, ligacup. Palace har et godt lag denne sesongen, men de har tapt de to siste kampene i ligaen mot Spurs (0–1) og City (0-1). Alan Pardews menn trengte ekstraomganger for å slå ut Shrewsbury sist. Nå møter de et Charlton-lag som er helt ute av form. De står uten seier i de fire siste kampene, men dette er et London-derby. Vrien!

5. MK Dons – Southampton UB

Engelsk, ligacup. To lag som er ute av form. MK Dons står med fire strake tap i ligaen. De har ikke vunnet siden de slo ut Cardiff etter ekstraomganger i forrige runde i ligacupen. Soton har kun én seier på de siste syv. De har tre strake U-er på bortebane i ligaen. Holder en knapp på Southampton, men siden denne cupen sjelden blir prioritert så høyt så kan det kommer overraskelser.

6. Newcastle – Sheffield Wednesday H

Engelsk, ligacup. Newcastle har ennå ikke vunnet i ligaen denne sesongen, mens Wednesday står uten borteseier i Mesterskapserien så langt. Etter seks kamper på rad uten seier vant Wednesday mot Fulham i helgen. Nå er det også på tide at Newcastle vinner!

7. Norwich City – West Bromwich B

Engelsk, ligacup. West Brom viser fin form. De har fire kamper på rad uten tap, hvorav tre av dem er vunnet. De vant 1–0 mot Villa i helgen. The Hawthorns-laget har vært gode bakover. De har ikke sluppet inn mål på de tre siste kampene, og de har heller ikke tapt på borte så langt. Synes også de har hentet en spennende spiss i Rondon, men det spørs om han spiller her. Norwich har kun ett tap på de seks siste, og de har hjemmebanefordelen. Vi stoler likevel på West Brom.

8. Tottenham – Arsenal UB

Engelsk, ligacup. Nord-London-derby. Arsenal liker seg ikke på White Hart Lane. The Gunners har kun vunnet ett av de siste ni oppgjørene på bortebane mot rivalene fra Nord-London. Sist lagene møttes i ligacupen endte kampen 1–1. Spurs er ubeseiret i de seks siste kampene, men Arsenal trenger en seier etter to tap på rappen. Dette kommer til å bli nok en jevn match.

9. Walsall FC – Chelsea B

Engelsk, ligacup. Walsall ligger på annenplass i League One, ett poeng bak Burton. De vil nok prioritere seriespillet når de ligger så godt an der. Chelsea-sjef José Mourinho kommer nok til å hvile flere spillere, men de har en bred nok stall til å gå videre likevel.

10. Celta Vigo – Barcelona B

Spansk, La Liga. Toppoppgjør. Barca topper La Liga med full pott etter fire kamper.De har vunnet åtte av de ni siste kampene i Vigo. Nå møter de et Celta-lag med selvtillit. Vertene slo Sevilla på bortebane sist. De har gode offensive spillere i Guidetti, Aspas og Nolito. Disse kan lage trøbbel for noen og enhver, men jeg tror likevel Barca trekker det lengste strået her.

11. Athletico Bilbao – Real Madrid B

Spank, La Liga. Athletico virker svake denne sesongen. De har tapt tre av de fire første kampene. De slo riktignok Real 1-0 på hjemmebane sist sesong, men nå møter de et Real-lag som virkelig har funnet formen. De står med 3-1-0 og 12–0 i målforskjell på de fire første kampene. Solid borteseier!

12. Rayo Vallecano–Sporting Gijon UB

Spansk, La Liga. Rayo tok sin første seier sist på bortebane mot nyopprykkede Las Palmas, men de sliter mot Sporting Gijon. De har kun vunnet én av de siste fem kampene mot dem. Sporting har fått en god start. De klarte 0–0 borte mot Real Madrid og vant 1–0 i Valencia. Begge er sterke resultater. De skal være i stand til å ta poeng i Madrid.