SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nordsjælland er i forferdelig form

LA MANGA, SPANIA 20100226.
Baye Djiby Fall nikker ballen i mål i finalen i La Manga cup II mellom Molde og FC Nordsjælland fredag. Molde vant 2-1.
Foto: Erlend Aas / Scanpix .

LA MANGA, SPANIA 20100226. Baye Djiby Fall nikker ballen i mål i finalen i La Manga cup II mellom Molde og FC Nordsjælland fredag. Molde vant 2-1. Foto: Erlend Aas / Scanpix . Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsOddstips Et variert oddsprogram denne mandagen, hvor de store ligaene, foruten den spanske toppserien, har pause. 

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Nordskjælland - Midtjylland B

Danmark, Superligaen. For ikke mange uker siden var Midtjylland med å kjempe om gullet i den danske toppserien og slo også Manchester United hjemme i Europa Ligaen. Men fire kamper uten seier, to tap og to uavgjort, har gjort at laget har mistet kontakten med serieleder FC København, som de også tapte mot hjemme (0-1) i forrige kamp. De har likevel gode muligheter til å bli nummer to, som gir spill i Champions League neste sesong.

Nordsjælland ligger tredje sist, fem poeng over nedrykksstreken. De har vært i enda verre form enn kveldens motstander, med fire tap og bare et poeng på de fem siste kampene. De spilte 1-1 sist borte mot bunnkollega Viborg. Nordsjælland er ligaens nest dårligste hjemmelag, med bare tre seire på ni forsøk og hele seks tap, mens Midtjylland er et ok bortelag med 3-3-2 å vise til.

Hjemmelaget mangler Patrick Mtiliga som soner sin siste kamp av en karantenen han pådro seg før vinterpausen i den danske serien, og viktige Marcus Ingvartsen som skadet menisken i februar. Sannsynlig lagoppstilling for Nordsjælland: Jensen - Ramon, Gregor, Maxsø, Pedersen - Thorarinsson, Vingaard, Lobotka - Karlsson, Mor, Mikkelsen. 

Midtjylland har så godt som hele laget tilgjengelig, og bare reservekeeper Erik Dahlin mangler. De viste over halvannen kamp mot Manchester United at de kan om de vil, og jeg tror de rister av seg den litt lurvete formen i de har hatt i ligaen den siste perioden. Champions League er en gullgruve, spesielt for de skandinaviske lagene, og at de kan ta over 2.-plass med seier i kveld burde være motivasjon nok for bortelaget.

Sannsynlig lagoppstilling for Midtjylland: Andersen - Rømer, Hansen, Bodurov, Novak - Sparv - Sisto, Olsson, Poulsen, Kadlec - Onuachu.

Oppgjørene mellom disse lagene har de siste sesongen vært tett og jevn, men da har ikke Nordsjælland vært så dårlige som de er nå. De har som nevnt vært ekstremt dårlige hjemme, og scorer nesten ikke mål, verken hjemme eller borte. Selv om Midtjylland har hatt en nedadgående formkurve har de spilt jevnt i alle nederlagene. De slipper til veldig lite, og taper aldri med mer enn ett mål. Derfor tror jeg på borteseier i kveld, til småpene 2,25 i odds! Spillstopp er klokken 1855.

Vårt tips:

Nordsjælland - Midtjylland 2,80 - 3,05 - 2,25 B

Totalodds: 2,25