SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Alaba tar ikke foten av gasspedalen

Østerrike og David Alba har vært helt fantastisk i denne EM-kvalifiseringen.

Østerrike og David Alba har vært helt fantastisk i denne EM-kvalifiseringen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Her er fredagens oddstips.

DEL

For tredje dagen på rad ga oddstipset gevinst i går.

Også i dag er oddsprogrammet preget av EM-kvalifiseringen.

Montenegro - Østerrike

Montenegro kan fortsatt nå både kvalifisering og direkte EM-plass. Det er kun ett poeng opp til Sverige på kvalifisering, men r Russland borte venter i den siste kampen. Montenegro bør med andre ord vinne denne kampen om håpet om EM-sluttspill skal leve videre.

Hjemmelaget har derfor alt å spille for. De har ikke Østerrike.

Etter 1-1 hjemme mot Sverige i første kamp, har Østerrike most gjennom all motstand. Med syv strake seire er østerrikerne allerede klare for EM.

Bortelaget har rett og slett vært fantastisk i denne kvalifiseringen, bare spør Sverige. Sjeldent har svensken blitt så utspilte som da Østerrike vant 4-1 på Friends Arena sist.

Vi tror at et bortelag proppfullt av selvtillit bare vil fortsette å kjøre på. Et ankepunkt er selvsagt hvilken ellever østerrikerne vil stille. I selve troppen er det hvert fall ingen fravær, og stjernespiller David Alaba er frisk og rask.

For Montenegro kan det se ut som om lagets store stjerne, Stevan Jovetic, må stå over kveldens kamp.

Montenegro har motivasjonen på sin side. Samtidig så «må» de vinne. Det er et perfekt utgangspunkt for et bortelaget som er ekstremt kontringssterke. Spør bare Erik Hamrén.

Mange store favoritter til elendig odds på dagens program. Derfor prøver vi heller en forsiktig innsats på Østerrike til 2,50. Det kan være en ide å vente med spillet til lagoppstillingene er klare.

Dagens spill:

Montenegro - Østerrike 2,45  3,05  2,50  B

Innsats: 100 kroner.