SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Blackpool kjemper for å overleve

Arsenal's Robin Van Persie (R) shoots to score against Blackpool during their English Premier League soccer match in Blackpool, northern England April 10, 2011. REUTERS/Nigel Roddis (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) NO ONLINE/INTERNET USAGE WITHOUT A LICENCE FROM THE FOOTBALL DATA CO LTD. FOR LICENCE ENQUIRIES PLEASE TELEPHONE ++44 (0) 207 864 9000

Arsenal's Robin Van Persie (R) shoots to score against Blackpool during their English Premier League soccer match in Blackpool, northern England April 10, 2011. REUTERS/Nigel Roddis (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) NO ONLINE/INTERNET USAGE WITHOUT A LICENCE FROM THE FOOTBALL DATA CO LTD. FOR LICENCE ENQUIRIES PLEASE TELEPHONE ++44 (0) 207 864 9000 Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har troen på denne midtukekupongen!

DEL

MidtukekupongenSiden det er landslagspause er midtukekupongen, som egentlig er en fredagskupong, fra de lavere divisjonene i England. Innleveringsfrist er 1555.

Lykke til!

1. Barnsley - Scunthorpe H

De seks første kampene er League One, der Barnsley hadde en katastrofal innledning på sesongen. Men de har tatt seg kraftig opp, er nå inne på playoff, og skal vinne denne.

2. Shrewsbury - Port Vale U(HB)

Shrewsbury er ett av fire lag i denne divisjonen som har klart å tape hele ti av sine 18 hjemmekamper denne sesongen. De tar mer poeng borte enn hjemme, og det gjør denne vanskelig. Port Vale et par hakk over på tabellen, jeg kjører den hele.

3. Sheffield United - Crewe Alexandra H

Sheffield United er en storklubb i krise, og har vært det lenge. Har seks poeng opp til playoff, og med den formen de viser spørs det om de har sjans. Men denne tror jeg de vinner, Crewe sliter tungt i bunnen.

4. Rochdale - Southend H

Kun ett poeng mellom disse lagene, og begge kan absolutt nå playoff i League One. I utgangspunktet kan det bli jevnt, men Rochdale viser form med tre scoringer og seier i begge sine siste kamper. Og de er hjemme.

5. Blackpool - Bury H(B)

Blackpool kom seg over streken med seier i forrige runde. Er ikke så eller verst hjemme i tivolibyen, har 7-4-8 på eget gress. Bury er noe høyere på tabellen, er et helt ålreit bortelag, så jeg prøver en splitt.

6. Colchester - Doncaster H(U)

Colchester er helt sist i denne divisjonen, og har ti poeng opp til trygg grunn. Doncaster er bare ett poeng under streken, men er i helt latterlig dårlig form. Har bare tatt ett poeng på de ti siste kampene!

7. Morecambe - Plymouth B

Så var vi i League Two, altså nivå fire i England. Der ligger Morecambe midt i ingenmannsland, og har hatt en elendig vårsesong. Men de rykker ikke ned, har altså svært lite å spille for, mens Plymouth kjemper om direkte opprykk.

8. Accrington Stanley - Leyton Orient H

Accrington er nummer fem, Leyton nummer syv. Begge altså på playoff, og begge i helt ålreit form. Siden vi ikke kan gardere hver eneste kamp, satser jeg på at hjemmebane avgjør denne.

9. Portsmouth - Notts County H

Gode, gamle Pompey er på playoff, de også. 6. plass etter en jevnt over grei sesong uten noen lange downperioder. Det har derimot Notts County hatt nå, de har bare ett poeng på de syv siste.

10. Wycombe - Mansfield H(U)

Wycombe er bare ett poeng unna playoff i League Two, og er i helt ok form. Det er ikke Mansfield, de har rotet seg litt ut av opprykkskampen med svært svake resultater i det siste. Men etter tre strake tap tok de poeng sist, og var tross alt bra tidligere i sesongen.

11. Yeovil - Carlisle H(U)

Yeovil kom seg ut av den verste nedrykksgjørmen med fire strake seire nylig. Det kom etter en sesong som inntil da hadde vært helt elendig. Så tapte de sist, men de synes likevel å være i bedre form enn Carlisle, som i det siste stort sett har spilt uavgjort.

12. Bristol Rovers - Cambridge H(U)

Bristol Rovers har klatret opp på direkte opprykk med fem strake seire. Cambridge holdt liv i et visst playoff-håp med seier sist, men på hjemmebane må Rovers bli favoritter. Siden Cambridge overbeviste i sist kamp, får de en U-sjanse.