SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Clough Jr. tryller med Burton

Derby County's manager Nigel Clough (L) shakes hands with Manchester United's manager Alex Ferguson before their FA Cup fifth round soccer match at Pride Park in Derby, central England February 15, 2009.   REUTERS/Darren Staples   (BRITAIN)

Derby County's manager Nigel Clough (L) shakes hands with Manchester United's manager Alex Ferguson before their FA Cup fifth round soccer match at Pride Park in Derby, central England February 15, 2009. REUTERS/Darren Staples (BRITAIN) Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Men i kveld tror vi trylleshowet tar slutt. Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsToppserien serieåpner 2. påskedag og er tilbake på programmet. Det spilles også en haug med kamper i de laverere divisjonene i England, og landslagene rundt i verden er fremdeles i kampmodus.

Millwall - Burton H

England, League One. Toppkamp i den engelske tredjedivisjonen når Millwall tar imot serieleder Burton. Millwall ligger på 5.-plass i League One, og kjemper om opprykk.

Dette er et spennende oppgjør, hvor alle utfall gir god avkastning på oddsen. Det beviser også usikkerheten knyttet til denne kampen.

For dette er en kamp mellom to gode lag i League One, som er i nesten identisk god form. Begge har tatt 18 poeng på sine siste ti kamper, og sju på sine siste fire.

Millwall tapte 1-0 borte mot Bradford for to dager siden. Det var bare deres andre tap på 15 seriekamper. For etter en dårlig første halvdel av sesongen har de mørkeblå vært nesten uslåelige etter nyttår. Før Bradford-kampen hadde de gått seks kamper uten tap, og de har ikke gått på to nederlag på rappen siden tidlig desember.

Hovedårsaken til den sterke formen i 2016 er det defensive spillet. Millwall var lekk som en sil i første halvdel, men har bare sluppet inn seks mål på sine siste ti kamper, og har holdt nullen i seks ganger.

På hjemmetabellen ser det ikke veldig bra ut, men det skyldes høstsesongen. Etter jul har de vært en av ligaens beste hjemmelag, og har bare tapt én av sju kamper på eget gress. Tre av de siste fire har endt med seier. Den siste endte 0-0 mot serietoer Wigan.

Løvene mangler noen spillere som er på landslagsoppdrag, men toppscorer Lee Gregory og vingen Chris Taylor er trolig tilbake fra start etter å ha sittet på benken mot Bradford

Sannsynlig lagoppstilling Millwall: Archer - Romeo, Webster, Beevers, Martin - Onyedinma, Thompson, Williams, Taylor - Gregory, Morison.

Millwall er med andre ord et godt fotball-lag på dette nivået, men det spørs om de ikke må bukke under mot ligaens beste lag.

Burton er én av bare to lag som slipper inn færre enn ett mål per kamp. 31 baklengs på 38 kamper er best i ligaen, og de har bare tapt ni kamper. De har jaget oppprykk helt siden første serierunde. Sesongen startet sterkt med fire seire på de fem første kampene og siden har de aldri sett seg tilbake.

Gultrøyene har levert stabilt og godt hele sesongen, og har en fire poengs ledelse på Wigan når åtte kamper gjenstår av sesongen. Det er imponerende med tanke på at laget er nyopprykket, men formen i det siste kan tyde på at laget begynner å merke både kjøret og presset. De har bare vunnet to av sine siste fem, og 0-0 kampen i helgen hjemme mot svake og nedrykkstruede Oldham må sies å være bunnpunktet denne sesongen.

Akilleshælen har vært kampene på fremmed gress. Borteformen i det siste har ikke vært mer enn ok, og selv om Nigel Cloughs menn vant 4-0 borte mot Port Vale for en uke siden har de tapt tre av sine siste seks bortematcher. Sju av ni ligatap denne sesonge har kommet på borteplan.

Burton kan stille sitt sterkeste mannskap. Sannsynlig lagoppstilling: MacLaughlin - Edwards, Mousinho, Flanagan, McCrory - Choudhury, Duffy, Naylor, Butcher - Akins, Beavon.

En spennende kamp mellom to gode lag som er vanskelig å tippe. Men Burton har ikke sett like solid ut i det siste, og har i tillegg slitt litt på bortebane. Millwalls trener Neil Harris har vært ute i lokalavisen og lovet seier. I tillegg er Gregory og Taylor tilbake for hjemmelaget, noe som er et stort pluss. I denne kampen kan alt skje, men jeg satser 250 kroner på hjemmeseier! Spillstopp 2040.

Vårt tips:

Millwall - Burton 2,25 - 3,05 - 2,65 H

Totalodds: 2,25