SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Juventus ryker ut av Champions Leage

Football Soccer - Juventus v Napoli - Italian Serie A - Juventus Stadium, Turin, Italy - 13/02/16   Juventus' Paul Pogba jumps for the ball. REUTERS/Stefano Rellandini TPX IMAGES OF THE DAY

Football Soccer - Juventus v Napoli - Italian Serie A - Juventus Stadium, Turin, Italy - 13/02/16 Juventus' Paul Pogba jumps for the ball. REUTERS/Stefano Rellandini TPX IMAGES OF THE DAY Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Her er onsdagens oddtips!

DEL

Bayern – Juventus H

Champions League, returoppgjør. Da Bayern ledet 2-0 på Juventus Stadium for noen uker siden trodde det fleste at denne 8-delsfinalen var kjørt, men så kjempet hjemmelaget seg tilbake og sikret 2-2.

Det betyr at det er fordel Bayern når lagene møtes i Tyskland. Hjemmelaget trenger i realiteten ikke å vinne eller gjøre særlig mye annet enn å trygge et 0-0 resultat, men det er vel heller usikkert at de blir å ha en slik matchplan.

Bayern hadde nok håpet at de på dette stadiet av sesongen kunne hatt fullt fokus på Champions League, men Dortmund har holdt bra følge i Bundesliga, og luken ned er ikke så avskrekkende at de helrøde kan nedprioritere ligaspillet.

Viktige Jerome Boateng mangler. Han er skadet til ut i av april en gang, mens Holger Badstuber er ute med skade resten av sesongen. Arjen Robben sliter med influensa, men kan bli klar. Ellers rapporteres hele Bayern-laget som klar til dyst.

Sannsynlig laguttak Bayern: Neuer- Lahm, Kimmich, Alaba, Bernat - Vidal, Alonso - Robben, Muller, Costa - Lewandowski.

Problemene er noe verre hos Juventus. Åpenbaringen Paulo Dybala blir ikke med til München, og det blir heller ikke midtbanemotoren Claudio Marchisio, Giorgio Chiellini, Stefano Sturaro og Martin Caseres. De tre førstnevnte er et skikkelig slag i ansiktet for «Juve», men de to siste skal de klare seg godt uten. Trolig legger bortelaget seg lavt og satser på kontringer. Det er mye tempo i dette Juventus-laget, og fremdeles godt med kvalitet. Defensivt er de svært vanskelige å bryte ned. Hjemme i Serie A har Juventus vært uslåelige den siste perioden, og måten de kjempet seg tilbake mot Bayern i den første kampen var imponerende.

Viktige spillere som Paul Pogba, Morata og Stephan Lichtsteiner ble alle hvilt i helgens kamp. De burde derfor være full av energi i kveld.

Sannsynlig laguttak Juventus: Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra - Cuadrado, Khedira, Hernanes, Pogba - Morata, Mandzukic.

Dette er Pep Guardiolas siste mulighet til å bli "husket" i Bayern. Det sies at trenere som ikke lykkes med å vinne Champions League går rett i glemmeboken hos den tyske giganten. Juventus er skadeskutt, men kan på en god dag berge uavgjort. Borteseier vil jeg derimot nesten utelukke. Juventus må uansett angripe, da Bayern før kampstart er videre på bortemålsregel. Det vil gi rom til Bayern, og da er de som regel vanskelige å stoppe. Dette blir nok hjemmeseier og Bayern-avansement. 250 kroner i innsats.

Vårt tips:

Bayern – Juventus 1,40 – 3,95 – 6,75 H

Totalodds: 3,95