SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Godset gjøre vondt verre for RBK?

Trondheim  20150418.
Eliteserien fotball 2015: Rosenborg-Strømsgodset 1-1. Rosenborgs Fredrik Midtsjø(t.h) og Florent Hanin i eliteseriekampen mellom RBK og SIF på Lerkendal stadion.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Trondheim 20150418. Eliteserien fotball 2015: Rosenborg-Strømsgodset 1-1. Rosenborgs Fredrik Midtsjø(t.h) og Florent Hanin i eliteseriekampen mellom RBK og SIF på Lerkendal stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsSom vanllig er lørdagen fyllt med spennende kamper fra hele Europa. Det er bare å velge og vrake.

Rosenborg - Strømsgodset H

Norge, Tippeligaen. Det er opplest og vedtatt at Rosenborg vinner Tippeligaen i år. Selv er jeg voldsomt uenig, og mener Rosenborg er svakere lag i år enn i fjor. Men svakere er også Strømsgodset blitt etter av Iver Fossum og Gustav Vikheim forsvant til utlandet.

Begge lagene skuffet i premieren. Rosenborg tapte i Skien mot Odd, uten at det er noen skam, mens Strømsgodset rotet bort tre poeng hjemme mot Brann, mye takket være årets mest idiotiske utvisning.

Mens Strømsgodset viste mye av hva de kan i serieåpningen, var det langt mellom høydepunktene for Rosenborg. Kåre Ingebrigtsen har fått mye ros for jobben han har gjort med trøderne. 4-3-3 er tilbake på Lerkendal, og det samme er den underholdende og offensive fotballen. Rosenborg har gått tilbake til røttene, men har Ingebrigtsen klart å skape sulten til å vinne mer?

Rosenborg tapte ikke en eneste hjemmekamp i fjor. 11 seire, fire uavgjort, 36 scorede mål og bare 12 baklengs står det respekt av. Skal det bli gull i år må Fort Lerkendal være like vanskelig å beleire.  Strømsgodset var derimot én av de fire lagene som klarte å stjele ett poeng i trønderland.

Faktisk ender møtene mellom disse lagene ofte med poengdeling. Det ble uavgjort i begge kampene i fjor, og på de åtte siste møtene har det bare kommet en avgjørelse i tre av dem. Men morsomt, spennende og målrikt er det alltid.

Pål Andre Helland skadet seg under oppvarmingen i Skien, og måtte melde pass. Han er med i troppen mot Godset, og spiller nok fra start. Det er et stort pluss for RBK.

Sannsynlig laguttak: Hansen - Svensson, Reginiussen, Eyjolfsson, Skjelvik - Jensen, Konradsen, Midtsjø - Helland, Gytkjær, de Lanlay.

Godset har flere mann tilbake. Marcus Pedersen, Muhamed Keita, Kim Andre Madsen og Francisco Junior var ikke med mot Brann, men er alle med i troppen mot RBK.

Sannsynlig laguttak Godset: Bugge Pettersen - Vilsvik, Madsen, Valsvik, Parr - Ovenstad, Abu, Nana - Storflor, Pedersen, Høiland.

En vanskelig kamp å tippe, da Godset har fått flere viktige menn tilbake. Ikke godt å si hvordan de stiller i kveld, men Marcus Pedersen scoret i bøtter og spann i fjor og kommer nok inn fra start.

Kåre Ingebrigtsen var potte sur etter kampen mot Odd, og har nok gjort det ganske klart for RBK-spillerne at det de leverte der ikke var bra nok. Det blir garantert godt med publikum på Lerkendal, og revansjelysten tror jeg er rimelig stor. Derfor går jeg for en H, selv om U også er fristende. 250 kroner innsats. Spillstopp 1755.

Vårt tips:

Rosenborg - Strømsgodet 1,65 - 3,65 - 4,35 H

Totalodds: 1,65