SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Østerrike har et spennende lag

Football Soccer - Austria Training - Ernst Happel Stadium, Vienna - 25/03/16. Austria's David Alaba. REUTERS/Leonhard Foeger

Football Soccer - Austria Training - Ernst Happel Stadium, Vienna - 25/03/16. Austria's David Alaba. REUTERS/Leonhard Foeger Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Slik skal vi få tolv rette på lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenGodt og blandet på lørdagskupongen til Norsk Tipping. Det er fotball fra de lavere divisjonene i England, og privatlandskamper. Vi har som vanlig gjort oss opp noen meninger, og dette mener vi er oppskriften på tolv rette denne lørdagen!

Lykke til!

1. Bradford - Millwall B

League One, og to gamle storheter – om det er lov til å si det om en gjeng som Millwall. De er uansett begge i kampen om playoff, og siden Millwall er i enda bedre form enn hjemmelaget, prøver jeg en rett og slett en B. Men garder hvis du har råd.

2. Chesterfield - Fleetwood H

To lag et lite hakk over nedrykksstreken, men ikke mer enn at de begge skal passe seg. Chesterfield var i grei form, inntil de nå bare har ett poeng på de to siste. Men Fleetwood har nå tapt tre på rappen, så jeg tar sjansen på en H likevel.

3. Grimsby - Wrexham U(HB)

National League, altså engelsk nivå fem. Der har fiskerne fra Grimsby lagt seg på playoff, og har ti poeng på de fire siste. Men Wrexham er i enda bedre form, og har fått ferten av playoff etter 5-4-0 på de ni siste.

4. Dover - Torquay H(B)

Dover er inne på playoff etter fire seire og en uavgjort på de fem siste. Torquay er nede i driten, bare ett poeng over streken, men de var solid under bare for noen uker siden. Har hatt et formoppsving som kan redde plassen, men Dover er jo egentlig bedre.

5. Woking - Kidderminster (H)U

Woking tok tydeligvis en beslutning en stund etter nyttår: Nå har vi nok poeng til å unngå nedrykk, så nå gir vi blanke F. De har seks tap på rad, og to poeng på de ni siste. Men Kidderminster er sist, de rykker nok ned, så dette er to elendige lag.

6. Chester - Barrow B

Begge disse lagene ligger noenlunde komfortabelt til, et stykke over nedrykksstreken. Chester har gått på to strake tap, mens Barrow er i helt grei form. Jeg tar sjansen på en borteseier, men denne er ikke bombesikker.

7. Southport - Guiseley AFC (U)B

To lag som også er litegrann over streken, men begge er i såpass dårlig form at de muligens må begynne å se seg over skulderen. Veldig vanskelig kamp, ingen viser noe som helst for tiden, jeg prøver UB.

8. Osasuna - Tenerife H(B)

Så får vi en kamp fra spansk Segunda Division, der Tenerife er fem poeng bak playoff. Osasuna er akkurat inne på opprykkskvalik, men begge disse lagene har vært veldig opp og ned i det siste, så jeg kjører en splitt.

9. Østerrike - Albania H

Resten av lørdagskupongen er privatlandskamper. Østerrike har et veldig spennende lag, knuste blant annet Sverige i kvalikkamp på Friends Arena med 4-1 i fjor høst. Albania har sine øyeblikk, men dette skal være en H.

10. Polen - Finland H

Polen har hatt noen gode landslag opp gjennom, og nå har de det igjen. Endte bare ett poeng bak Tyskland i EM-kvaliken, og skal bli spennende å følge i Frankrike i sommer. Finland er ikke i nærheten av samme kaliber.

11. Ungarn - Kroatia B

Kroatia har jo Norge en viss erfaring med de siste årene, og er et lag som på sitt beste er fantastisk. Byttet trener i kvaliken, og kom seg til slutt til EM. Ungarn slo ut Norge over to omspillkamper, men er ikke like gode som Kroatia.

12. Tyskland - England H(U)

Herlig oppgjør dette, mellom et Tyskland som er akkurat så gode som Tyskland skal være, og et England har hatt stor fremgang de siste årene. Roy Hodgsons mannskap gikk gjennom EM-kvaliken uten poengtap, og jeg ser ikke bort fra at de kan unngå å tape her.