SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi spiller på divisjonens dårligste hjemmelag

MÅ VINNE: Johnny Furdal, Kristoffer Zachariassen og Simen Næss er gode fotballspillere, men akkurat nå er de og resten av Nest-Sotra på vei ned i 2. divisjon. Men søndag tror BAs oddstipser at Nest vinner.

MÅ VINNE: Johnny Furdal, Kristoffer Zachariassen og Simen Næss er gode fotballspillere, men akkurat nå er de og resten av Nest-Sotra på vei ned i 2. divisjon. Men søndag tror BAs oddstipser at Nest vinner. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Her er søndagens oddstips.

DEL

Det er fortsatt landskamppause i de øverste divisjonene, men det er fortsatt masse fotball på søndagens oddsprogram.

Nest- Sotra – Strømmen H

Det ser veldig stygt ut for Nest-Sotras tilværelse i 1. divisjon, men de har fortsatt en ørliten sjanse. Da må søndagens hjemmekamp vinnes.

Fire kamper før slutt er det fem poeng opp til trygg plass.

Der Ågotnes stadion i fjor var et fort, er Nest divisjonens dårligste hjemmelag i år.

Sist ble det derimot 3-2-seier hjemme mot Hødd.

Mens Nest kjemper en durabelig kamp for å unngå nedrykk – noe som kan være katastrofalt for klubben – er Strømmen omtrent den eneste klubben i 1. divisjon som ikke har noe å spille for. De har seks poeng ned til nedrykk, med fem lag mellom seg og Nest, og fem poeng opp til kvalik. Det er det nærmeste du kommer ingenmannsland i norsk 1. divisjon.

Det er med andre ord ingen tvil om at Nest-Sotra har desidert mest motivasjon.

Nest mangler Alagie Sosseh, som er på landslagsoppdrag med Gambia. Men han ville uansett sonet karantene i denne kampen.

2,20 i odds på hjemmelaget er absolutt spillbart. Nest må vinne, og har fått litt fornyet tro på det etter seieren sist. Strømmen kommer fra tre strake tap og har kun vunnet to av de siste ni kampene.

Har de tatt foten av gasspedalen på tampen av en lang sesong?

Vi tror mest på strilene i denne kampen.

Kampstart kl. 1500

Dagens spill:

Nest-Sotra – Strømmen   2,20    3,10   2,75 H

Innsats: 100 kroner.