SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fotballfeber i Nord-Irland

Kyle Lafferty og Nord-Irland kan ta seg til EM med seier over Hellas torsdag. Det tror vi de klarer!

Kyle Lafferty og Nord-Irland kan ta seg til EM med seier over Hellas torsdag. Det tror vi de klarer! Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Mens Hellas graver seg lengre ned i depresjonen.

DEL

Oddstips torsdagOddstipset vårt  har gått inn to dager på rad nå, så her er det bare å hive seg på!

Torsdag er EM-kvalifiseringskampene i gang, de fleste landene skal gjennom sine to siste gruppespillkamper i løpet av de neste dagene. Vi velger å tro at et Nord-Irland i fotballfeber tar seg av kriserammede Hellas på hjemmebane torsdag. Og så tar vi sjansen på at Frankrike er skjerpet og slår Armenia med et par mål i privatlandskamp.

Nord-Irland - Hellas  2,15  2,85  3,15  H

Ja, det er en liten sjanse å ta, for det må jo snu for Hellas en gang også. Men faktum er jo at dette er et land i krise, med et fotballag som har bak seg et nesten uvirkelig bra tiår. Men nå er også Hellas’ fotballhelter i krise. Det er lenge siden de vant EM på dødballer (2004), de gamle stjernene er blitt for gamle, og de har nå gått gjennom hele EM-kvaliken så langt uten seier!

Altså et rimelig demoralisert landslag fra et demoralisert land, på besøk hos noen som opplever en voldsom opptur. Lille Nord-Irland leder gruppe G, og kan sikre EM-billetten med seier her. Med et sprekkeferdig og festklart publikum i ryggen, tror jeg de klarer det!

Frankrike - Armenia (0-1)  1,65  4,00  3,10  H

Frankrike er vertsnasjon for EM neste sommer, og deltar dermed ikke i kvaliken. Armenia er i gruppen med bare fem lag, altså gruppe I, og har bare en kamp igjen før deres miserable kvalik er over. Så da stiller de til privatlandskamp her.

Det er svært liten grunn til å tro at de har noe å stille opp med mot et fransk lag som helst skal underholde hjemmepublikum. Armenia har tatt to poeng på syv gruppespillkamper, ingen på bortebane. Ikke slik sett at de er et slaktoffer her, men det vil overraske meg om ikke Frankrike klarer å vinne med et par mål.

Oddstips torsdag:

Nord-Irland - Hellas  2,15  2,85  3,15  H

Frankrike - Armenia (0-1)  1,65  4,00  3,10  H

Odds: 3,55

Anbefalt innsats: 100 kr.