SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fristes av 2,70 i odds for borteseier

Cardiff City og Kenwyne Jones har funnet formen. De er ubeseiret på de fire siste kampene, og vår oddstipper tror de er kapable til å ta alle tre poengene når de gjester Birmingham fredag kveld.

Cardiff City og Kenwyne Jones har funnet formen. De er ubeseiret på de fire siste kampene, og vår oddstipper tror de er kapable til å ta alle tre poengene når de gjester Birmingham fredag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er fredagens oddstips!

DEL

OddstipsDet ble flott tilbakebetaling på langoddsen i går. Begge oddstipsene våre torsdag gikk rett inn. AC Milan gikk videre i Coppa Italia, og det ga 2,10 i odds (Innsatsen vår var 100 kroner).  Også nattens NHL-tips på Florida Panthers gikk inn med solid margin. De vant 5-1 mot NJ Devils til fine 2,40 i odds (Innsatsen vår var 100 kroner).

Fredagens langoddsprogram byr blant annet på kamper fra tysk Bundesliga, fransk Ligue 1 og engelsk Mesterskapserie. Det er også som vanlig full runde i Ligue 2 og flere kamper fra 2. Bundesliga. I tillegg er det diverse ishockeykamper fra hele Europa.

Lørdagskupongen:   Vinner Chelsea uten Mourinho?

Spillsenter: – Konen min lurer litt på om det er tull

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Birmingham City – Cardiff City
Engelsk, Mesterskapsserie. Tabellnaboer på henholdsvis åttende- og syvendeplass, men lagene viser vidt forskjellig formutvikling.

Birmingham har ikke vunnet på de fem siste kampene, mens formpilen til Cardiff peker motsatt vei. Waliserne har ikke tapt på de fire siste kampene. 

Birmingham har falt ned til en åttendeplass med 30 poeng. Hjemme på St Andrews har Birmingham 3-2-5 denne sesongen, men på de syv siste på eget gress har Birmingham fryktelig svake 1-1-5.

Det vil seg liksom ikke for Birmingham City. Etter en flott start på sesongen har laget fra Englands nest største by bare én seier på de ni siste kampene.

De tok ett poeng borte mot Preston North End på tirsdag. Det var for så vidt et greit resultat. De lå under 0-1 til pause, men Michael Morrison reddet ett poeng.

Problemet til Birmingham er at de ikke scorer nok mål. De har bare scoret tre mål på de fem siste kampene, og det viser at laget er avhengig av Clayton Donaldson og David Cotterill offensivt. På hjemmebane har de kun scoret ni mål på ti kamper, det er bare to lag i Mesterskapserien som har scoret færre mål på eget gress.

Jonathan Groundsfikk seg en smell i tirsdagens kamp, og han er usikker til fredagens match mot Cardiff. Paul Robinson og David Cotterill var begge tilbake i trening denne uken, men fredagens kamp kommer for tidlig for dem. Clayton Donaldson vil neppe bli skadefri før i neste uke. Koby Arthur er heller ikke friskmeldt.

Cardiff City var tirsdag nær ved å rote vekk en tomålsledelse for tredje gang på rad på hjemmebane. De gikk tidlig opp i en 2-0-ledelse, men Brentford utlignet fire minutter før slutt. Det så ut som Cardiff hadde gått på en smell igjen, men på overtid scoret Kenwyne Jones seiersmålet.

Nå har waliserne gått fire kamper på rad uten tap, og ligger på en fin syvendeplass med 33 poeng.

På bortebane har ikke Russell Slades menn imponert. De står med 2-5-3. De har bare én seier på de siste syv bortekampene, men jeg tror Cardiff er i dytten.

De har ikke tapt på de fire siste bortekampene mot Birmingham. De står med tre uavgjorte og én seier. DJeg tror de kan ta tre poeng mot et Birmingham-lag som er helt ute av form.

2,70 i odds på borteseier frister. Vi satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips fredag 18. desember:

Birmingham City - Cardiff City 2,30 - 3,00 - 2,70 B

Total odds: 2,70