SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Frosinone banker Serie As bunnlag

Vår oddstipper har tro på denne gjengen. Frosinones Leonardo Blanchard og lagkameratene jubler etter at de klarte 1-1 mot Juventus i Torino.

Vår oddstipper har tro på denne gjengen. Frosinones Leonardo Blanchard og lagkameratene jubler etter at de klarte 1-1 mot Juventus i Torino. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagen oddstips!

DEL

OddstipsHeller ikke i går var fru fortuna på lag med oss. Jeg så at det var en viss U-fare mellom Hull og Leicester, men gikk for Leicester-seier. Det ble selvsagt U etter ordinær tid...

Onsdagens oddsprogram byr blant annet på engelsk ligacup og full runde i italiensk Serie A.

Midtukekupongen: United kjører over Boro

Frosinone - Carpi FC 1909 H

Italiensk, Serie A. Kamp mellom to nykommere i Serie A. Begge lagene rykket opp foran denne sesongen, og de har ikke uventet fått en tøff start. De to nyopprykkede lagene har kun tatt tolv poeng til sammen.

Frosinone innehar 17.-plassen med syv poeng, ett poeng foran Bologna som ligger under nedrykksstreken. De har tatt seks av syv poeng på hjemmebane.

Carpi er Serie As dårligste bortelag. De har ennå ikke vunnet på bortebane denne sesong. Fasiten viser 0-1-3.

Frosinone virker noe bedre organisert enn Carpi som sannsynligvis har den svakeste stallen i Serie A. Det vil overraske meg stort om Carpi overlever i Serie A denne sesongen. Forsvarsspillet til gjestene har vært helt forferdelig. De har sluppet inn 21 mål på ni kamper.

Frosinone er et tøffere lag. De har vist at de er i stand til å spille jevnt med de beste lagene på gode dager. De har vunnet på hjemmebane mot Sampdoria (2-0) og de har spilt 1-1 på bortebane mot regjerende seriemester Juventus (1-1). Det viser at laget har potensial.

Carpi tapte 0-1 på bortebane mot Frosinone sist sesong, og spilte uavgjort på hjemmebane. Jeg kan ikke se at de skal være i stand til å ta sin første borteseier denne sesongen her. Jeg synes hjemmeseier til 2,25 i odds frister mest. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips onsdag 28. oktober:

Frosinone - Carpi FC 1909 2,25 - 3,05 - 2,75 H

Total odds: 2,25