SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Full fest i LA

Robbie Keane har hatt en tung måned etter å ha mistet to fettere i en arbeidsulykke hjemme i Irland i starten av juni. Men han er på plass i Los Angeles igjen, og feirer her ett av sine tre mål i 4-0-seieren i sist hjemmekamp mot Toronto.

Robbie Keane har hatt en tung måned etter å ha mistet to fettere i en arbeidsulykke hjemme i Irland i starten av juni. Men han er på plass i Los Angeles igjen, og feirer her ett av sine tre mål i 4-0-seieren i sist hjemmekamp mot Toronto. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Los Angeles Galaxy er elleville på hjemmebane.

DEL

Oddstips fredagAv fotball finner vi en god del treningskamper og enkelte seriekamper på fredagens langoddsprogram, blant annet fra USA.

Los Angeles Galaxy - San Jose Earthquakes  1,40  3,75  5,50  H

Major League Soccer, der Los Angeles har vært helt strålende på hjemmebane de siste kampene. De tre siste i filmbyen har gitt tre seirer og målforskjell 14-1!

Sjekk tabellen i MLS her

Borte er den en helt annen historie, der har de ikke vunnet en eneste kamp, står med 0-5-5. Og det er bare et par uker suiden de røk 1-3 for nettopp San Jose borte, men altså: Hjemmeformen er aldeles strålende, der står de med 8-2-1. Og San Jose har tapt sine to siste.

Spillestopp 2300.

Shelbourne - Athlone Town  1,85  3,10  3,20  H

Irsk 1. divisjon, og der er Shelbourne i fint driv. De har vunnet seks av sine åtte siste.

Sjekk tabellen i irsk 1. divisjon her

Athlone var gode i starten av sesongen, men de har bare vunnet to av sine åtte siste.

Grunne da til at Hamar tilbyr 1,85 hjemme, er at Shelbourne faktisk er best borte! Men jeg tror sånne tintg ofte er tilfeldigheter, og satser rett og slett på at formen til Shelbourne er god nok til nok en seier.

Spillestopp 2040.

Oddstips fredag:

Los Angeles Galaxy - San Jose Earthquakes  1,40  3,75  5,50  H

Shelbourne - Athlone Town  1,85  3,10  3,20  H

Odds: 2,59

Anbefalt innsats: 100 kr.