SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Full klaff på tipset i går. I dag satser vi på Fiorentina!

Fiorentina og Nikola Kalinic har vært sterke på bortebane i Europaligaen. Vår oddstipper tror de vinner på bortebane i Sveis torsdag kveld.

Fiorentina og Nikola Kalinic har vært sterke på bortebane i Europaligaen. Vår oddstipper tror de vinner på bortebane i Sveis torsdag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsHerlig onsdag for BAS oddstips. Det var full pott med treff både på singeltipset på Real Madrid og dobbelttipset på Haslum og Elverum. Oddsen på Real-seier var 1,75, mens dobbelttipset ga 2,14 i odds. Innsatsen på begge tipsene var 250 kroner.

Langoddsprogrammet torsdag domineres av kamper fra Europaligaen, men det er også ishockey fra blant annet svensk SHL, norsk eliteserie og KHL.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Basel - Fiorentina B

Europaligaen, gruppe I. Da lagene møttes i Italia hadde jeg Fiorentina som singeltips, men det gikk ikke inn. Basel snudde 0-1 til 2-1, og de tok med seg alle poengene fra Toscana-byen. Til tross for tapet, vil jeg nok en gang satse pengene på Fiorentina.

Basel går videre fra gruppespillet om de slår Fiorentina på hjemmebane torsdag kveld, eller hvis Belenenses og Lech Poznań spiller uavgjort i Lisboa.

Fiorentina og Basel er klare for avansement i Europaligaen om Viola vinner, og det ender uavgjort i Portugal.

Jeg mener det er flere grunner til å tro på Fiorentina-seier:

 • Basel viser svak form i den hjemlige serien, hvor de har tapt to kamper på rad. De tapte 2-3 hjemme på St. Jakob-Park mot Grasshoppers, og sist helg gikk de på nok et tap borte mot St. Gallen. Den kampen tapte de 1-2.
   
 • Fiorentina på sin side viser strålende form. De er ubeseiret i de fem siste kampene, hvor de står med fire seire og én uavgjort. De har også vunnet 2-0 i de tre siste bortekampene.
   
 • Italienerne liker seg også i Sveits. På ni kamper mot lag fra Sveits har Fiorentina 5-1-3, men de har ikke tapt på bortebane mot sveitsiske lag. I alpelandet har de tre seire og én uavgjort på fire kamper.
   
 • Fiorentina er et bunnsolid bortelag i Europa. De har vunnet begge bortekampene i gruppespillet. I de to kampene har de imponert med å score seks mål, men har null baklengsmål. De har faktisk ikke tapt på de siste ti bortekampene i Europa. Statistikken viser 7-3-0.

Basel mangler Philip Degen og Serie A-veteranen Walter Samuel.

Basel stiller trolig med denne lagoppstillingen: Vaclik; Lang, Suchy, Ivanov, Traore; Gashi, Zuffi, Kuzmanovic, Boetius; Embolo, Janko.

Rebic er suspendert hos Fiorentina. De har i tillegg Marko Bakic og Jakub Blaszczykowski på skadelisten, men det er likevel mer enn nok kvalitet hos italienerne.

Sannsynlig Fiorentina-lag: Sepe; Tomovic, G. Rodriguez, Astori; Alonso, Suarez, Vecino, Bernardeschi; Mati Fernandez, Ilicic; Rossi.

Spiller for spiller har Fiorentina det beste laget. Jeg tror de vil ha revansj for det kjedelige tapet på hjemmebane, og det er en motivasjonsfaktor. Samtidig er nok trener Paulo Sousa, som ledet Basel til seriemesterskap og Mesterligaen i 2014/2015-sesongen, interessert i å vinne når han kommer tilbake til Jakob-Park.

Jeg mener borteseier til 2,35 i odds er et spennende tips. Innsatsen vår blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1855.

Oddsen på denne har sunket fra 2,55 onsdag kveld til 2,35 torsdag morgen.

Her er vårt singeltips torsdag 26. november:

Basel - Fiorentina 2,60 - 3,05 - 2,35 B

Total odds: 2,35