SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Full pott på gårsdagens tips. Treffer vi i dag?

Porto må klare seg uten en skadd Maicon Pereira i dagens kamp mot Dynamo Kiev, men vår oddstipper tror likevel at Porto vinner på hjemmebane.

Porto må klare seg uten en skadd Maicon Pereira i dagens kamp mot Dynamo Kiev, men vår oddstipper tror likevel at Porto vinner på hjemmebane. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens dobbelttips!

DEL

OddstipsPå langoddsprogrammet tirsdag er Mesterligaen tilbake. Blant andre Barcelona, Bayern Munchen, Chelsea og Roma spiller tirsdag kveld. Det er også kamper fra engelsk League One og League Two. I tillegg er det ishockey fra Sverige, Østerrike, Finland, Tsjekkia,  KHL og NHL.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Porto - Dynamo Kiev H

Mesterligaen, gruppe G. FC Porto er ubeseiret etter fire kamper i gruppe G. De har tre seire og én uavgjort. De spilte 2-2 i åpningskampen på bortebane mot Dynamo Kiev.

De ledet to ganger i kampen i den ukrainske hovedstaden, men begge gangene kom hjemmelaget tilbake og utlignet. Vitaliy Buyalskiy scoret 2-2-målet i siste spilleminutt.

Det er flere grunner til å tro på Porto i tirsdagens kamp:

  • Porto har et usedvanlig godt grep på lag fra Ukraina. De har kun tapt én av de siste 13 kampene mot ukrainske lag. Tapet kom mot nettopp Dynamo i 2008. De står med 7-5-1 mot lag fra Ukraina.
     
  • Det er vanskelig å slå Porto på Estádio do Dragão. Sist sesong vant de fem kamper og spilte én uavgjort på hjemmebane i Mesterligaen. Sist Mesterliga-sesong spilte de seg frem til kvartfinalen, hvor de vant 3-1 hjemme mot Bayern, mens røk ut av turneringen etter å ha kollapset på bortebane. Da tapte de hele 1-6.  
     
  • Porto er ubeseiret i de siste 20 kampene, uansett turnering, siden de tapte 1-6 mot Bayern i Munchen.
     
  • Portugiserne vil være videre i Mesterligaen om de unngår tap mot Dynamo Kiev. Ukrainerne står med én seier og ett tap på bortebane så langt denne sesongen. De slo Maccabi 2-0 i Israel, mens de tapte 1-2 mot Chelsea i London i forrige runde. 

Porto må klare seg uten Maicon i denne kampen.

Sannsynlig Porto-lagoppstilling: Casillas; Maxi Pereira, Marcano, Martins Indi, Layún; Danilo, Rúben Neves, Imbula; André André, Aboubakar, Brahimi.

Dynamo trenger tre poeng i Portugal om de skal gå videre fra gruppen, ett poeng holder ikke for ukrainerne. Chelsea vil mest sannsynlig ta tre poeng i Israel, og da blir avstanden opp til London-klubben hele fem poeng før siste kampen. Da kan ikke Dynamo innhente forspranget.

Dynamo mangler Vida og Morozyuk, men de største stjernene er på plass. Yarmolenko og Kravets, som begge var sentrale da Ukraina vant playoffen mot Slovenia, spiller på Estádio do Dragão tirsdag kveld.

Dynamo Kiev stiller trolig med dette laget: Shovkovskiy; Danilo Silva, Dragovic, Khacheridi, Antunes; Rybalka, Sydorchuk, Garmash, González, Yarmolenko; Kravets.

Dynamo har et greit mannskap, men jeg tror Porto på bortebane blir en for tøff oppgave for dem. Jeg går for hjemmeseier til 1,55 i odds. 

Fleetwood Town - Millwall B

Engelsk, League One.  Nyopprykkede Fleetood Town balanserer på nedrykksstreken. De ligger på 19.-plass, ett poeng foran Barnsley som ligger under nedrykksstreken.

The Cod Army, som er lagets kallenavn, viste imidlertid i lørdagens kamp mot Swindon at de har potensial til å klatre på tabellen. De utspilte Swindon og vant fortjent 5-1. Det var denne trepoengeren som sendte dem over nedrykksstreken

Manager Steven Pressley vil høyst sannsynlig stille med det samme laget som startet mot Swindon. David Henen vil trolig starte på topp sammen med David Ball, mens Joe Davis som tok plassen til Dionatan Teixeria i midtforsvaret er ventet å fornyet tillit. Venstrebacken Danny Andrew er tilbake fra skade og venter å få sjansen.

Det er ikke helt lett å bli klok på hjemmestatistikken til Fleetwood. De står med 3-3-3 på hjemmebane, men de har 18-8 i målforskjell. Det er ikke så verst.

Etter en litt treg start har Millwall endelig kommet i gang. De står uten tap på de seks siste seriekampene. De fortsatte den gode formen sin med 4-1-seieren hjemme mot Colchester sist helg.

På står med syv seire og to uavgjorte på de ni siste kampene uansett turnering. Det har løftet dem opp til åttendeplass, og de er kun to poeng bak Bradford som innehar den siste playoffplassen før tirsdagens serierunde. Da har Millwall også én kamp mindre spilt enn de fleste lagene rundt dem på tabellen.

Jeg blir overrasket om de ikke er blant lagene i playoffen denne sesongen, og de kan allerede tirsdag kveld ligge på playoffplass. Bradford møter nemlig topplaget Coventry, og jeg tror Coventry vinner den kampen.

Millwalls stopper Carlos Edwards er usikker. Jimmy Abdou er definitivt ute. Det samme gjelder forsvarsspilleren Tony Craig. Han er langtidsskadet.

Millwall går sjelden målløs av banen på bortebane. De har scoret minst to mål i fem av de siste seks bortekampene. London-klubben har også tatt flere poeng borte enn hjemme så langt denne sesongen.

Jeg tror bortelaget virkelig er i flytsonen, og da vinner de også denne bortekampen mot Fleetwood. Millwall skal ha mer kvalitet i laget enn vertene, og det bør vippe kampen i deres favør. 2,10 i odds på borteseier er greit nok, spesielt siden jeg bruker det i en dobbel.

Vårt dobbelttips blir Porto + Millwall. Oddsen er 3,26, og vår innsats er 100 kroner.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 24. november:

FC Porto - Dynamo Kiev 1,55 - 3,55 - 5,35 H

Fleetwood Town - Millwall 2,85 - 3,10 - 2,10 B

Total odds: 3,26