SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fullklaff fem dager på rad. I dag satser vi på Anaheim!

Vår oddstipper satser pengene på Anaheim Ducks og Corey Perry i nattens kamp i Pittsburgh.

Vår oddstipper satser pengene på Anaheim Ducks og Corey Perry i nattens kamp i Pittsburgh. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsSpillsenterets oddstipper viser kjempeform. Vi har hatt overskudd på oddstipsene de siste fire dagene. I går hadde vi fullklaff med tipset på Arsenal til 1,95 i odds (250 kroner i innsats).

Mandagens oddsprogram er tynt. Det er en kamp fra spansk La Liga, og i tillegg er det blant annet kamper fra nest øverste nivå i Frankrike, Italia, Nederland og Tyskland. Det er også noen ishockeykamper. Natt til tirsdag spilles det fire kamper i NHL.

Pittsburgh Penguins - Anaheim Ducks B

NHL, ishockey. Anaheim Ducks står med seks seire på rad etter at de slo Arizona 5-2 natt til lørdag. De kan klatre opp til annenplass i Pacific Division med seier i nattens kamp i Pittsburg. Anaheim er kun ett poeng bak San Jose Sharks, og de har åtte poeng opp til Los Angeles som topper Pacific Division.

En av de viktigste årsakene heter Corey Perry. Han har vært outstanding denne sesongen, og han har scoret 20 mål for åttende gang på de siste ni sesongene. Han scoret også mot Arizona, og passerte dermed kaptein Ryan Getzlaf på poenglisten. Perry har 35 poeng denne sesongen, mens Getzlaf har 34.

De får en tøff kamp i Pittsburg. Penguins har kun tapt én av de siste seks kampene, og de har vunnet de fire siste hjemmekampene på rad.  

Penguins-kaptein Sidney Crosby ble med i 900-poengsklubben lørdag. Han ble den 106 spilleren som har over 900 poeng i NHL da han scoret ett mål og hadde to målgivende i kampen mot Florida Panthers. Pittsburg slo Panthers etter spilleforlengelse. Det var en sterk prestasjon. Særlig siden de har hatt sentrale spillere ute med skader.

Evgeni Malkin har stått over de to siste kampene, men det er mulig han er tilbake til nattens kamp mot Anaheim. Han er sammen med Crosby og Phil Kessel viktig offensivt for laget fra stålbyen.  

Da lagene møttes i California tidligere denne sesongen vant Ducks 2-1, og jeg har virkelig troen på Ducks. De virker å være i kjempeform. Jeg satser 100 kroner på borteseier til Anaheim. Det gir pene 2,50 i odds. Spillestopp er klokken 0055.

Klikk her for å spille på Anaheim!

Her er vårt singeltips mandag 8. februar:

Pittsburgh Penguins - Anaheim Ducks 2,10 - 3,65 - 2,50 B

Total odds: 2,50