SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fullklaff på dobbelttips i går. Treffer vi i dag?

Vår oddstipper mener at Sheffield United går videre i League Trophy-cupen i kveld.

Vår oddstipper mener at Sheffield United går videre i League Trophy-cupen i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er tirsdagens dobbelttips!

DEL

OddstipsFlott start på uken for oddstipset. Vi traff på dobbelen med St. Petersburg og Atromitos til 3,33 i odds. Det ble et pent overskudd på ukens første dag.

Tirsdagens oddsprogram består i hovedsak av kamper fra League Trophy. Turneringen består av lag fra de to laveste divisjonene av The Football League, Football League One og Football League Two.

Hartlepool United - Sheffield United B

Engelsk, League Trophy. Det er en divisjon som skille disse to lagene. Hartlepool innehar sjetteplassen i League Two.

Formkurven peker nedover. Etter å ha vunnet de tre første seriekampene, står de med to strake tap. Begge tapene er kommet mot lag fra nedre halvdel av tabellen. De tapte 2-3 mot Carlisle hjemme på Victoria Park i helgen, mens de tapte 0-2 på bortebane mot Stevenage for halvannen uke siden.

Hartlepool-manager Ronnie Moore må klare seg uten Trevor Carson, Jordan Richards, Matthew Bates, mens Carl Magnay er usikker etter at han fikk seg en smell i kampen mot Carlisle United. Brad Walker håper å være tilbake i startelleveren etter å ha stått over helgens kamp.

Sheffield United klatret opp til anneplass i League One etter lørdagens sterke 2-0-seier mot Swindon Town.

Blades-manager Nigel Adkins kan komme til å gjøre en del endringer på laget. James Wallace vil antakeligvis stå over på grunn av en skade, mens Jose Baxter er suspendert etter å ha blitt utvist i 0-3-tapet mot Fulham i cupen.

Dette er ikke den cupen lagene prioriterer høyest, men begge managerene vet at Johnstone’s Paint Trophy-reglene sier at man må stille med minst seks av spillerne som startet i forrige serierunde, eller seks av de elleve spillerne som spilt mest så langt denne sesongen.

Jeg tror at Sheffield United har størst bredde i stallen. Spillestopp klokken 1955.  Vi går for borteseier til 1,55 i odds. Oddsen på bortseier har sunket fra 1,65 mandag kveld til 1,55 tirsdag morgen.

Morecambe - Walsall FC B

Engelsk, League Trophy. Begge lagene scorer mye mål for øyeblikket. Morecambe har scoret syv mål på de to siste kampene, mens Walsall står med seks mål på sine siste to.

Morecambe tok en fin 4-1-seier mot Notts County i helgen. Det var lagets andre seier denne sesongen i League Two. De ligger på tiendeplass med syv poeng. De har kun to poeng opp til Bristol Rovers som innehar syvendeplassen som er siste plassen som gir playoff-spill.

De får en tøff tirsdagskveld på Globe Arena. Morecambe møter serielederen i League One, Walsall. De er ubeseiret etter de fem første serierundene. Walsall står med fire seire og én uavgjort, og de har 11-3 i målforskjell.

I helgen knuste de Blackpool hele 4-0 på bortebane. Det er et bra resultat. Nå skal Walsall på besøk til Morecambe som ligger litt lenger nord på den engelske vestkysten.

Jeg tror Walsall tar sin andre seier på rad i samme distriktet, selv om de helt sikkert kommer til å gjøre endringer på laget. Begge lagene kjemper i toppen av sine divisjoner, og vil helst sikkert prioritere seriespillet. 1,75 i odds på Walsall synes jeg uansett er verdt et forsøk. De viser flott form, Jeg går for borteseier, og denne brukes i en dobbel.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 1. september:

Hartlepool United - Sheffield United 4,45 - 3,55 - 1,55 B

Morecambe - Walsall FC 3,75 - 3,20 - 1,75 B

Total odds:  2,88