SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fullklaff på oddstipset to dager på rad. Klarer vi tre på rad?

Eintracht Frankfurt's Aleksandar Ignjovski is photographed during the German Bundesliga first division soccer match against VfL Wolfsburg in Wolfsburg, Germany August 16, 2015. REUTERS/Fabian Bimmer

Eintracht Frankfurt's Aleksandar Ignjovski is photographed during the German Bundesliga first division soccer match against VfL Wolfsburg in Wolfsburg, Germany August 16, 2015. REUTERS/Fabian Bimmer Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsGrei dag for BAs oddstips i går. Vi traff på singeltipset vårt på AC Milan til 2,15 i odds. Innsatsen var 250 kroner. Dessverre sviktet både Köln og West Ham. Selv om vi bommet på de to råtipsene våre gikk vi med et lite overskudd totalt.

Onsdagens oddsprogram er innholdsrikt. Det er blant annet kamper fra italiensk Serie A, engelsk ligacup, tysk Bundesliga og spansk La Liga.

Schalke 04 - Eintracht Frankfurt H

Tysk, 1. Bundesliga. Jeg stolte på Schalke i søndagens oddstips, og det lønnet seg. Det virker som Gelsenkirchen-klubben har spilt seg i form. De har tre seire på rad, men det som er enda mer imponerende er at de ikke har sluppet inn mål. De har vunnet mot Mainz (1-0), APOEL (3-0) og Stuttgart (1-0).

Schalke er også ubeseiret på hjemmebane denne sesongen. De spilte 1-1 mot nyopprykkede Darmstadt og de har slått Mainz 2-1 hjemme i Gelsenkirchen.

Schalke er er et sterkt hjemmelagt. Det viser statistikken. De har kun tapt én av de siste elleve kampene i Gelsenkirchen. De har en enda bedre statistikk mot onsdagens motstander. 

Det er nemlig 16 år siden sist Schalke tapte på hjemmebane mot Eintracht Frankfurt. De er ubeseiret mot Eintracht i de 13 siste hjemmekampene. Sist sesong spilte lagene 2-2 i Gelsenkirchen.

Eintracht Frankfurt spiller sin andre bortekamp på rad onsdag kveld. De fikk med seg ett poeng fra Hamburg i forrige serierunde da de spilte 0-0 mot Hamburger SV.

Eintracht er et dårlig bortelag. De har kun vunnet én av de siste 14 bortekampene sine. Seieren kom mot Stuttgart 29. august. De slo laget fra bilbyen hele 4-1, men Stuttgart har hatt en svak sesongstart og ligger helt på bunn i Bundesliga. Bortestatistikken denne sesongen viser 1-1-1 og 5-3 i målforskjell.

Schalkes 1-0-seier i Stuttgart var av det litt heldige slaget. Forsvarsspillet var ikke helt patent, og de kan takke en god keeper Fahrmann for at de holdt nullen. Det kan komme endringer i forsvaret. Howedes og Kolasinac vil antakeligvis komme inn. Choupo-Moting kan også komme til å starte i angrepet.

Sannsynlig Schalke-lag: Fahrmann – J. Caicara, Matip, Howedes, Kolasinac – Geis, M. Meyer, Choupo-Moting, L. Sane – Huntelaar, di Santo.

Eintracht stiller trolig med følgende lag: Hradecky – Ignjovski, Russ, Abraham, Oczipka – Reinartz – Hasebe, Stendera – Meier – Seferovic, Castaignos

Jeg tror de skal få det tøft i Gelsenkrichen. Schalke har spilt seg i form. Jeg tror på en målfattig kamp her, men jeg tror på seier til hjemmelaget. Hjemmeoddsen er 1,70. Innsatsen vår blir 250 kroner. Spillestopp klokken 1955.

Her er vårt singeltips onsdag 23. september:

Schalke 04 - Eintracht Frankfurt 1,70 - 3,35 - 3,90 H

Total odds: 1,70