SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fullklaff på tipset i går. I dag stoler vi på United!

Vår oddstipper har troen på
Manchester United og manager Louis van Gaal i kveldens kamp mot PSV.

Vår oddstipper har troen på Manchester United og manager Louis van Gaal i kveldens kamp mot PSV. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er tirsdagens singeltips!

DEL

OddstipsHerlig start på oddsuken. Vi traff på mandagens singeltips på West Ham. Det ga 2,15 i odds, og vi satset 250 kroner. Dermed fikk vi inn 537,50 kroner. Dermed starter vi uken med et fint overskudd.

Tirsdagens oddsprogram domineres av at gruppespillet i Mesterligaen starter denne uken. Flere av de europeiske fotballgigantene er i sving tirsdag kveld blant andre Manchester United, Manchester City, Juventus og Real Madrid.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

PSV Eindhoven - Manchester United B

Mesterliga, gruppe B. PSV er inne i gruppespillet i Mesterligaen for første gang siden 2008/2009-sesongen. De er havnet i gruppe med Wolfsburg, CSKA Moskva og Manchester United.

Manchester United og Wolfsburg er favoritter til å gå videre fra denne gruppen, så PSV er avhengig av en god start på hjemmebane om de skal utfordre forhåndsfavorittene.

PSV har vært litt opp og ned i starten av den hjemlige serien, og de står med tre seire og to uavgjorte på de fem første serierundene. Det gjør at de ligger på fjerdeplass i Æresdivisjonen, to poeng bak Ajax som innehar førsteplassen. 

PSV har ladet opp til Mesterligaen med å vinne de to siste seriekampene. De slo Feyenoord 3-1 på hjemmebane for drøye to uker siden, og i helgen knuste de Cambuur hele 6-0 på bortebane. Det var lagets tørste seier siden februar 2013!

PSV er faktisk ubeseiret i de siste 13 kampene, men de har ikke vunnet i de tre siste hjemmekampene i Europa.

De har i tillegg en svak statistikk mot lag fra Premier League. PSV har tapt de siste tre kampene på hjemmebane mot lag fra Premier League. Sist de slo et lag fra Premier League var PSV-trener Phillip Cocu spiller. Det skjedde i 2006/2007-sesongen. Da vant PSV 1-0 mot Arsenal.

Nå har heller ikke Manchester United imponert på bortebane i Europa. De har kun vunnet to av de siste åtte bortekampene i Mesterligaen, og de har heller ikke gjort det spesielt bra i Nederland. På de seks siste kampene i Nederland har de toseire, to uavgjorte og to tap.

De har fått en grei start i Premier League, selv om de ikke har overbevist spillemessig. Van Gaals mannskap står med fem seire på de syv første kampene. De har tap mot Swansea og uavgjort mot Newcastle i de to siste kampene.

De fikk en god oppladning til denne kampen med å slå erkerivalene Liverpool 3-1 på Old Trafford lørdag kveld. Det er selvsagt en strek i regningen at Wayne Rooney ble skadet, og ikke er med til Nederland.

PSV-trener Phillip Cocu mangler Willems, Jozefzoon, Koch og Maher. Alle fire er ute med skader.

Sannsynlig PSV-lag: Zoet; Brenet, Moreno, Bruma, Arias; Guardado, Hendrix, Pröpper, Lestienne; De Jong, Narsingh.

Manchester United må klare seg uten Jones og viktige Rooney.

United stiller trolig med denne startelleveren: De Gea; Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Carrick, Schweinsteiger; Mata, Herrera, Memphis; Fellaini.

Dersom man går tilbake noen år, så var det å møte et nederlandsk lag en vanskelig oppgave for et hvilke som helst europeisk lag. Slik er det ikke lenger. Nå blir de nederlanske storklubbene raidet for talentfulle spillere langt tidligere enn hva som var tilfelle tidligere. Et av PSVs største talenter Memphis Depay spiller tirsdagens kamp, men han spiller for Manchester United. Depay var toppscorer for PSV sist sesong.

Manchester United får ingen enkel oppgave mot PSV, men jeg tror Louis van Gaal har et bedre mannskap enn PSV. Samtidig kjenner han nederlandsk fotball svært godt, og han vil helt sikkert finne den riktige taktikken for å få et godt resultat i denne bortekampen.

Her er vårt singeltips tirsdag 15. september:

PSV Eindhoven - Manchester United 3,30 - 3,20 - 2,00 B

Total odds: 2,00