SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fulltreff på gårsdagens tips. I dag satser vi på Liverpool!

Vår oddstipper har troen på Liverpool og Dovock Origi i dagens kamp mot Stoke.

Vår oddstipper har troen på Liverpool og Dovock Origi i dagens kamp mot Stoke. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er søndagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSSøndagens oddsprogram byr som vanlig på full runde i norsk eliteserie og 1. divisjon, i tillegg det flere interessante kamper fra Premier League. Det er i det hele tatt mange spennende kamper på søndagens meny.

Søndagskupongen: By Rise har fått skikk på Ranheim

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Stoke City - Liverpool B

Engelsk, Premier League. Stoke har blitt nummer ni to år på rad. Det er første gang siden 1975 at de har havnet på øverste halvdel av tabellen to sesonger på rad.

De har mistet svært sentrale Begovic og N'Zonzi. De vil bli savnet. Defensivt har de vært solide. Sist sesong slapp de inn 45 mål. Det var kun de fire lagene som havnet øverst på tabllen som slapp inn færre baklengsmål enn Potters.

Samtidig har de et angrep som har det meste. Bojans teknikk, Dioufs fart, Walters styrke og Crouchs avslutningsegenskaper. Spørsmålet er likevel om de er gode nok mot et Liverpool-lag som er forsterket før denne sesongen.

Liverpool skal kjempe om en Mesterliga-plass denne sesongen, og de har har både kjøpt og solgt mange spillere i løpet av sommeren.

I tur og orden er storsigneringene James Milner og Danny Ings, som riktignok kom gratis fra henholdsvis Manchester City og Burnley, Roberto Firmino, Nathaniel Clyne og Christian Benteke ankommet klubben.Divock Origi er ferdig med utlånet til Lille, og han er også en spennende type.

For andre året på rad er det altså store utskiftninger på Anfield. Liverpool har mistet noen av sine beste og viktigste spillere. Steven Gerrard og Raheem Sterling er reist til henholdsvis LA Galaxy og Manchester City.

Selv om jeg synes Brendan Rodgers har hentet inn flere spillere som styrker laget denne sesongen, vil det ta tid å spille dem inn. På papiret ser Liverpool-laget ganske bra ut, spesielt fremover på banen. Benteke, Firmino og Milner er matchvinnertyper. Disse har vist i treningskampene at de kan bli viktige på Anfield denne sesongen.

Men Britannia er en fryktet hjemmearena. Dette er regnet for å være ett av de verste stedene å spille bortekamp og ett av ligaens beste hjemmepublikum.

Liverpool liker seg ikke på Britannia. På de åtte siste møtene mellom lagene i Stoke har Liverpool kun vunnet to ganger. Stoke har vunnet fire ganger og to ganger har de delt poengene. Sist sesong tapte Liverpool hele 1-6 på Britannia.

Jeg tror ikke Liverpool taper denne gangen. 2,15 i odds på borteseier er ikke all verden, i alle fall ikke om man ser på historien. Men jeg har tro på at Liverpool vinner. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1655.

Her er vårt singeltips søndag 9. august:

Stoke City - Liverpool 3,10 - 3,10 - 2,15 B

Total odds: 2,15