SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fulltreff på oddstipset to dager på rad. I dag satser vi på norsk tap!

OSLO  20151010.
EM-kvalifisering fotball Norge Malta Ullevaal stadion
Norges startellver.
Bak fra venstre:  Ørjan Håskjold Nyland, Even Hovland, Markus Henriksen, Alexander Tettey, Vegar Forren og Alexander Toft Søderlund.
Foran fra venstre: Jo Inge Berget, Omar Elabdellaoui, Haitam Alesaami, Per Ciljan Skjelbred og Stefan Johansen


Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

OSLO 20151010. EM-kvalifisering fotball Norge Malta Ullevaal stadion Norges startellver. Bak fra venstre: Ørjan Håskjold Nyland, Even Hovland, Markus Henriksen, Alexander Tettey, Vegar Forren og Alexander Toft Søderlund. Foran fra venstre: Jo Inge Berget, Omar Elabdellaoui, Haitam Alesaami, Per Ciljan Skjelbred og Stefan Johansen Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er tirsdagens oddstips!

DEL

OddstipsRB er i glitrende tipsform. Vi har truffet på seks av de siste åtte anbefalingene våre, og vi håper å fortsette med å blinke ut de rette spillene også denne uken.

Tirsdagens oddsprogram består blant annet av flere avgjørende kamper fra EM-kvaliken. Det er dessuten kamper fra EM-kvaliken for U21 og National League i England. For de ishockeyinteresserte er det kamper fra Sverige, Sveits, Norge, Finland, KHL og NHL.

Italia - Norge H

EM-kvalik, gruppe H. Italia er klare for mesterskapet i Frankrike, men for Norge betyr landskampen i hovedstaden i Italia forskjellen på EM-plass og playoff. De som tror at itatienerne kommer til å gjøre oss noen tjenester, kan bare glemme det.

Norge har andreplassen i gruppen med 19 poeng, mens Kroatia har 17. Kroatene er imidlertid bedre på innbyrdes oppgjør. Det betyr at uavgjort neppe holder for Norge, og det skyldes at jeg tror Kroatia vinner borte mot Malta.

Jeg tror Per-Mathias Høgmos menn skal få kjørt seg på Stadio Olympico tirsdag kveld. Italienerne vil ikke tape denne kampen og ende på annenplass. De vil sørge for å være blant de topp-seedede lagene i EM-trekningen.

Italia er ubeseiret på de siste 38 kvalikkampene hjemme (32-6-0). Siste nederlag kom mot Danmark i EM-kvalifisering i Napoli i 1999.

Italia ledet komfortabelt 2-0, men danskene snudde kampen og vant 3-2. Siden har de aldri gått tapende av eget gress i kvalik-kamper.

Den italienske hjemmestatistikken er fantastisk, og jeg tror de kommer til å spill sin 39. kvalikkamp på rad uten tap. Det italienske laget holder bedre kvalitet enn det norske, uansett om Italias landslagssjef Antonio Conte velger å gjøre endringer på laget eller ei.

Den tidligere Juventus-sjefen har ofte gjort endringer offensivt fra kamp til kamp i denne kvaliken, og det er godt mulig at han gjør det igjen. Conte kan komme til å la Torontos Sebastian Giovinco få starte mot Norge. Angripere,n som til daglig spiller i den amerikanske proffligaen MLS, kom inn som innbytter mot Aserbajdsjan.

Italia stiller trolig med denne startelleveren: Buffon, Darmian, Bonucci, Chiellini, De Sciglio, Candreva, Verratti, Parolo, El Shaarawy, Pelle, Giovinco.

Sannsynlig Norge-lagoppstilling: Nyland, Hovland, Elabdellaoui, Aleesami, Forren, Tettey, Johansen, Soederlund, Henriksen, Skjelbred, Berget.

1,80 i odds på hjemmeseier er bra, men vi hadde neppe fått samme oddsen hvis det ikke var for at Italia allerede var kvalifisert.

Jeg tror likevel at Italia vil vinne på hjemmebane. I Roma har de spilt 15 kamper på rad uten tap, hvorav ti av kampene har endt med seier. Og de har vunnet mot bedre lag enn Norge. Vi satser på hjemmeseier. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 13. oktober:

Italia - Norge 1,80 - 3,15 - 4,20 H

Total odds: 1,80