SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fulltreff på tipset i går. Treffer vi i dag?

Vår oddstipper tror at Sampdoria ogRoberto Sorianotar alle tre poengene på hjemmebane mot Empoli.

Vår oddstipper tror at Sampdoria ogRoberto Sorianotar alle tre poengene på hjemmebane mot Empoli. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsGårsdagens hovedtips på Frosinone gikk inn til 2,25 i odds. Innsatsen vår var 250 kroner. Dermed gikk vi med et lite overskudd på onsdagens oddstips!

Torsdagens oddsprogram inneholder blant annet hockey fra NORGE, Sverige og KHL. Det er i tillegg fotball fra Russland, Tyrkia, England og Italia. Natt til fredag er det ishockey fra NHL og fotball fra Major League Soccer.

Sampdoria - Empoli H

Italiensk, Serie A. Siste kampen i den tiende serierunden. Sampdoria har hatt en godkjent start på sesongen. De kan klatre opp til syvendeplass med seier i torsdagens hjemmekamp mot Empoli.

Sampdoria er et vrient lag å spille mot hjemme på Stadio Luigi Ferraris. Der har de ikke tapt denne sesongen. Statistikken viser fire seire og én uavgjort.

Selv de største klubbene i Serie A har problemer når de kommer på besøk til Genoa. Roma har tapt 1-2 på Stadio Luigi Ferraris, mens Inter Milan bare klarte 1-1. Sampdorias målforskjell er også imponerende. Den viser 14-5.

Empoli er brukbare på hjemmebane, men på bortebane har de trøblet denne sesongen. De står med tre tap og kun én seier på de fire første bortekampene. Nå skal de til Stadio Luigi Ferraris hvor de trives dårlig. De har nemlig tapt de siste fire gangene de har besøkt Sampdoria.

Begge klubbene har noen spillere på skadelisten, men det er ingen sentrale spillere som er ute til torsdagens oppgjør. Sampdorias to angripere har hatt en fantastisk sesong så langt.

Luis Muriel har scoret fire mål og har fire målgivende pasninger. Den andre Sampdoria-spissen Eder har scoret syv mål og har tre målgivende pasninger på ni kamper. Han har scoret nest mest i Serie A etter at Napolis Gonzalo Higuain scoret sitt åttende mål onsdag kveld.

Jeg mener Sampdoria vinner på hjemmebane. Vertene viser knallform på hjemmebane, og jeg kan ikke skjønne at Empoli skal skape problemer for dem.

Samtidig trenger Sampdoria en seier her for å holde følge med topplagene. Taper de mot Empoli er de mer eller mindre hektet av, og det tror jeg de vet. Hjemmeseier gir 2,15 i odds. Vår innsats er 250 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt andre singeltips torsdag 30. oktober:

Sampdoria - Empoli 2,15 - 3,10 - 2,85 H

Total odds: 2,15