SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Galatasaray har ikke råd til å tape

Vår oddstipper tror at Galatasaray og Lukas Podolski vinner søndagens bortekamp.

Vår oddstipper tror at Galatasaray og Lukas Podolski vinner søndagens bortekamp. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsSøndagens langoddsprogram består i hovedsak av kamper fra italiensk Serie B og amerikansk fotball, i tillegg er det diverse kamper fra håndball og ishockey.

Kayserispor - Galatasaray B

Tyrkisk, Süper Lig. Kayserispor, som rykket opp før denne sesongen, ligger på 13.-plass med 18 poeng. Nykommerne er elleve poeng bak Galatasaray.

På hjemmebane har det ikke klaffet for Kayserispor denne sesongen. De har kun én seier på åtte hjemmekamper. Statistikken viser 1-3-4.

Vertene er inne i en god periode. De har kun tapt én av de siste åtte kampene, så de regjerende seriemesterne i Tyrkia har ingen enkel oppgave foran seg søndag ettermidag.

Galatasaray har ikke råd til å tape poeng i denne kampen. De ligger på fjerdeplass med 29 poeng. Det har allerede blitt en liten luke opp til Besiktas og Fenerbahce som innehar henholdsvis første- og annenplassen. De ligger ni og åtte poeng foran dem på tabellen.

Galatasaray viser fin form. I forrige serierunde vant storklubben fra Istanbul 3-2 på hjemmebane mot Akhisar. Pussig nok slo også Kayserispor Akhisar 3-2 i sin forrige hjemmekamp.

Kayserispor spilte cupkamp på julaften mot Inegolspor. Treneren sparte en del spillere fra start, men måtte sette inn tre førstelagsspillere i løpet av kampen. De trengtes for Kayserispor vant kun med ett mål. I forrige seriekamp spilte Sivasspor 0-0.

Det ble en kostbar kamp for dem. Både Yavru og spissen Derley ble skadet, og midtbanespiller Sow fikk sitt femte gule kort.

Sannsynlig Kayserispor-lagoppstilling: Demircan – Can, Mabiala, Akbas, Bayram – Simic, Mijailovic – Turuc, Diego Lopes, Biseswar – Yakubu.

Galatasaray har vunnet tre kamper på rad: To i cupen og én i serien. Trener Denizli hvilte nesten hele laget i forrige cupkampen som ble spilt på Lille julaften, så de er godt forberedt til denne kampen.  

Kaya og Denayer er ute til denen kampen. Det er også midtbanespiller Altintop.

Galatasaray stiller trolig med denne startoppstillingen: Muslera – Sarioglu, Chedjou, Balta, Adin – Kisa, Inan – Podolski, Sneijder, Oztekin – Yilmaz.

Sist gang Kayserispor spilte i Super Lig, for to sesonger siden, vant laget 1-0 på bortebane mot Galatasaray i Istanbul. Jeg tror ikke de kommer til å gjenta det søndag.

Selv om Kayserispor viser fremgang, så tror jeg de taper denne kampen.  Oddsen på Gala har økt fra 1,90 til 2,25 i løet av morgentimene. Jeg vet ikke hva som er årsaken til det, men jeg synes bare det er blitt mer interessant å gå for borteseier her.

Vi satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 1455.

Her er vårt singeltips søndag 27. desember:

Kayserispor - Galatasaray 2,50 - 3,00 - 2,25 B

Total odds: 2,25