SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Går Arsenal på en ny hjemmesmell?

Arsene Wenger og Arsenal tapte den første hjemmekampen 0-2 mot West Ham. Taper de igjen mot Liverpool i dag? Vår oddstipper tror det!

Arsene Wenger og Arsenal tapte den første hjemmekampen 0-2 mot West Ham. Taper de igjen mot Liverpool i dag? Vår oddstipper tror det! Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er mandagens råtips!

DEL

ODDSTIPSDet var godt å få en supersøndag der begge BAs oddstips gikk inn med gevinst, etter å ha hatt en helsvart lørdag. På søndag traff vi på singeltipset på Manchester City. Det ga 1,65 i odds og vår innsats var 250 kroner. Vi fikk også inn råtipset vårt på Glimt til 3,55 i odds mot FK Haugesund. Vår innsats var 100 kroner. Dermed satt vi igjen med et pent overskudd!

Spillsenter: Kvinne ble årets tiende Lotto-millionær fra Hordaland

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Arsenal - Liverpool B

Engelsk, Premier League. Storoppgjør på Emirates mandag kveld. Etter seieren mot Chelsea i Community Shield mente mange at Arsenal lignet en ligamester, men Arsene Wengers mannskap har ikke imponert noen i de to første premier League-kampene.

De tapte 0-2 på hjemmebane mot West Ham, og det var en kamp hvor West Ham var spillemessig like gode som The Gunners. I forrige serierunde var det et selvmål som reddet 2-1-seieren mot Crystal Palace på Selhurst Park. En uheldig Crystal Palace-kaptein, Damien Delaney, prøvde å klarere headingen til Alexis Sanchez ut, men endte istedenfor med å dunke den i eget mål.

Men Arsenal har et meget godt tak på Liverpool hjemme i London. Liverpool har nemlig kun vunnet én av de siste 19 bortekampene mot Arsenal.

Sist sesong tapte Liverpool hele 4-1 på Emirates, og Brendan Rodgers vil for all i verden unngå et nytt pinlig nederlag i Nord-London.

Det er likevel noe håp for dem som håper på Liverpool-seier.

 • Sist Liverpool vant mot Arsenal på Emirates var i 2011, og gjett hvilken måned det var i: Jo, det var i august. Liverpool vant 2-0 mot Arsenal 20. august!
   
 • Det er bare Manchester United som har flere seire mot Arsenal i historien enn Liverpool. United har vunnet 21 ganger mot The Gunners, mens Liverpool står med 16 seire.
   
 • Det som kanskje er vel som interessert er at Liverpool liker mandagskamper. De har vunnet de fire siste kampene de har spilt på mandager.
   
 • Liverpools storsignering Christian Benteke elsker å spille mot Arsenal. Belgieren har scoret i tre av de siste fire kampene mot Arsenal - alle gangene for Aston Villa.
   
 • Liverpool er betydelig bedre defensivt denne sesongen. Motstanderne har kun fått tre skudd på mål i de to første Premier League-kampene.

I likhet med Arsenal har heller ikke Liverpool overbevist spillemessig i de to første Premier League-kampene, men til forskjell fra Arsenal har de vunnet begge kampene sine. De er det laget i Premier League som slipper motstanderen til færrest målsjanser så langt.

Et fantastisk skudd av Coutinho reddet tre poeng mot Stoke på bortebane i serieåpningen. De fulgte opp med å slå nyopprykkede Bournemouth 1-0 på hjemmebane i forrige serierunde.

Liverpool er dermed sammen med Manchester City det eneste laget som har vunnet samtlige kamper i ligaen så langt.

Arsenal-manager Arsene Wenger har ingen nye spillere på skadelisten siden forrige serierunde. Jack Wilshere, Danny Welbeck og Thomas Rosicky er alle ute med langtidsskader.

Liverpool mangler fortsatt Daniel Sturridge, men kaptein Jordan Henderson er usikker.

Med offensive spillere som Giroud, Sanchez, Ozil, Firmino, Coutinho og Benteke på banen vil det sannsynligvis bli mål i kampen. Begge lagene vil sannynligvis åpne forsiktig. Det er tidlig i sesongen, og jeg tror Arsenal vil unngå sitt andre hjemmetap på rad for alt i verden.

Liverpool vil trolig satse på kontringer og forsøke å holde på den gode defensive statistikken. Det virker som begge managerne vil plassere fem spillere på midtbanen.Den taktikken gjør at det kan bli folksomt på midtbane og mye kriging. Det er en viss U-fare her.

Jeg synes uansett at hjemmeoddsen er for dårlig, så jeg satser på en skikkelig skrell. Jeg går for borteseier til Liverpool. Det er tross alt mandag. 4,25 i odds på Nye Liverpool er verdt å forøke. Innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt råtips mandag 24. august:

Arsenal - Liverpool 1,68 - 3,55 - 4,25 B

Total odds: 4,25