SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Går Columbus på sitt tredje tap mot Boston?

Columbus Blue Jackets og center Brandon Dubinsky (17) har tapt to ganger for Boston denne sesongen.

Columbus Blue Jackets og center Brandon Dubinsky (17) har tapt to ganger for Boston denne sesongen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens singeltips!

DEL

OddstipsFlott søndag for BA/Spillsenteret. vV traff på singeltipset vårt i går på Dortmund til 2,00 i odds. Det ga oss pluss i søndagsregnskapet, selv om vi  røk på råtipset på Lyon.

Mandagens oddsprogram er et vorspiel til en fantastisk oddsuke. Det er flere svært interessante kamper på menyen, blant andre Manchester United som skal ut spille FA-cup mot Shrewsbury og i Serie A møtes Napoli og AC Milan.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Boston Bruins - Columbus Blue Jackets H

NHL, ishockey. Boston har spilt seks bortekamper på ti dager, og de vant fire av kampene. Brad Marchand og Boston Bruins håper at de skal fortsette det gode spille hjemme i New England.

Nå skal Boston-laget spille to hjemmekamper på rad. De trenger å vise hjemmefansen at de duger. Laget gikk nemlig på en kjempesmell sist de spilte hjemme i TD Garden. Da tapte de hele 2-9 mot Los Angeles Kings. Det var klubbens verste tap på nesten åtte år.

Massachusetts-laget ligger på tredjeplass i Atlantic Division med 70 poeng, men det er tett i toppen. Det er kun seks poeng som skiller de fire beste lagene i Atlantic. Bruins trenger en seier her om de skal holde Detroit bak seg på tabellen.

Men: Boston, som vanligvis har vært et godt hjemmelag, har vært langt usedvanlig gavmilde når de har hatt besøk denne sesongen. De har kun tatt 27 poeng hjemme i TD Garden. Det er kun fire lag i NHL som har tatt færre poeng enn dem på hjemmebane denne sesongen.

Marchand og Bruins håper at de snu den negative treden på hjemmebane mot Columbus Blue Jackets i natt.

Marchand er mannen Boston må stole på. Han har scoret ni poeng på de seks bortekampene, og han har scoret ti mål i februar. Det er like mange som Washington Capitals Alex Ovechkin. Han har scoret 30 mål for første gang i karrieren.

Boston har vunnet de to første kampene mot Columbus denne sesongen, men begge kampene har blitt avgjort etter spilleforlengelse. Loui Eriksson scoret vinnermålet i forrige tirsdagsmøte mellom lagene.

Boston har vært gode i overtallsspillet på hjemmebane, og det kan bli viktig for dem. Dette er nemlig to av lagene som har flest minutter i «fryseboksen». Columbus har i gjennomsnitt 12,5 minutter hver kamp, mens Boston står med tolv minutter.

Columbus har spilt fem hjemmekamper på rad. De står med to tap på rad. Fredag gikk de på et kjedelig 0-4-tap mot Buffalo.

Rookie-målvakten Joonas Korpisalo har startet de siste tolv kampene for Blue Jackets, men han kan bli byttet ut . Det er ikke bare bakover de sliter. The Blue Jacketshar kun scoret 14 mål på åtte kamper denne måneden.

Jeg tror Boston snur den negative hjemmetrenden. 1,70 i odds på hjemmelaget er godt nok som singeltips. Vår innsats blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 0055.

Her er vårt singeltips mandag 22. februar:

Boston Bruins - Columbus Blue Jackets 1,70 - 3,80 - 3,35 H

Total odds: 1,70