SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Går Deilas menn på en ny smell?

Celtic-manager Ronny Deila har sett laget sitt kun ta ett poeng på de to siste kampen i den skotske ligaen.

Celtic-manager Ronny Deila har sett laget sitt kun ta ett poeng på de to siste kampen i den skotske ligaen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på midtukekupongen!

DEL

MidtukekupongenDet er kamper fra engelsk Premier League, spansk La Liga og skotsk Premier League på midtukekupongen denne gangen. Samtlige kamper spilles onsdag kveld.

BA/Spillsenterets tippeekspert har som vanlig fylt ut en 96-rekker, og våre syv bankere på bongen er Liverpool, Sevilla, Atletico Madrid, Barcelona, Hearts og Aberdeen.

Bonuspotten er nå på 850 000 kroner for å være alene vinner på tolv rette til full tid. På pausetippingen er bonuspotten 150 000 kroner.

Innleveringsfristen er onsdag klokken 1810.

Oddstips: Liverpool har våknet

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

1. Sunderland – Liverpool B

Sunderland gikk på sitt fjerde strake tap da de tapte 1–4 mot City lørdag. De ligger på nest sisteplass, og det begynner etter hvert å haste med å ta poeng. Liverpool slo Leicester 1–0. De har kun tapt én av de siste seks bortekampene mot Sunderland.

2. Sevilla -Espanyol H

Sevilla på hjemmebane er en vanskelig oppgave. Andalucia-lagets hjemmestatistikk viser 6-0-2 så langt. Espanyols bortestatistikk er akkurat motsatt. Den viser 2-0-6. Sevilla har vunnet seks av de siste syv hjemmekampene mot Barcelona-klubben. Bør bli en H her!

3. Rayo Vallecano – Atlético Madrid B

Madrid-derby. Vallecano er inne i en svak periode. De har tapt de fire siste ligakampene, og de har også røket ut av cupen. Atletico gikk på en smell mot Malaga sist, men det skjer ikke to ganger på rad. De har vunnet tre av de fire siste kampene mot Vallecano.

4. SD Eibar – Sporting Gijon                          U(H)

Eibar står med 3-3-2 på hjemmebane. Det er brukbart. De har kun tapt mot Atlético Madrid (01-) og Real Madrid (0–2) på eget gress. Gijon har slitt på bortebane denne sesongen. De har tapt de fire siste bortekampene. De slo Eibar i en treningskamp i høst!

5. Getafe – Deportivo La Coruña             U(HB)

Deportivo har vært et friskt pust denne sesongen. De ligger oppe på en flott sjetteplass. De har kun tapt to av 16 kamper denne sesongen. Bortestatistikken viser 3-4-1. Men de har slitt borte mot Getafe. De har tapt de tre siste bortekampen mot Madrid-klubben.

6. Barcelona – Real Betis                                       H

Barcelona topper tabellen med 35 poeng. De har like mange poeng som Atlético Madrid, men én kamp mindre spilt. Katalanerne er bunnsolid hjemme. Står med 7-1-0. Betis er bedre borte enn hjemme, men får trøbbel her. Det er ingen grunn til å gardere denne.

7. Celta Vigo – Athletico Bilbao                   H(U)

Celta har hatt en fantastisk sesong. De ligger på fjerdeplass, bare to poeng bak Real Madrid på tredjeplass. Athletico Bilbao ligger på syvendeplass, syv poeng bak Celta. Baskerne svinger voldsomt i prestasjonene. Som tipper det vanskelig å bli kloke på dem.

8. Las Palmas – Granada                                  H(U)

Viktig kamp i nedrykkssonen. Nyopprykkede Las Palmas har tatt elleve av 13 poeng hjemme på Gran Canaria. De ligger under nedrykksstreken, men de har kun ett poeng opp til Granada. Gjestene har vært bedre borte enn hjemme så langt. Dette kan bli jevnt!

9. Dundee FC – Celtic                                               B(U)

Celtic har ett tap og en uavgjort på de to siste kampene sine, men de leder fortsatt den skotske serien. Nå møter Ronny Deilas menn et Dundee-lag som er ute av form. De har kun vunnet én av de siste syv kampene. Celtic har vunnet de fem siste mot Dundee!

10. Hearts – Dundee United                                 H

Hearts ligger på tredjeplass i comeback-sesongen, men de har fått en liten formdupp. De står uten seier på de fem siste kampene, men de har samtidig kun ett tap på de siste elleve. Dundee United er tabelljumbo, og har kun én seier på de sist 17 kampene.

11. Motherwell – St. Johnstone                  B(U)

Motherwell imponerte med å slå Celtic 2–1 på bortebane sist. Det var lagets andre seier på rad. St. Johnstone ligger på fjerdeplass, ti poeng foran Motherwell på tabellen. De har vunnet tre av de fire siste mot vertene. De har slitt på Fir Park tidligere. Vrien match!

12. Aberdeen – Patrick Thistle                           H

Aberdeen ligger på annenplass. De klarte bare 2–2 mot Inverness sist, og de har ikke råd til flere poengtap om de har tenkt å holde følge med Celtic. Thistle viser flott form. De står med fire seire på rad, og de har kun ett tap på de syv siste matchene. Hjemmeseier?