SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Går for dobbelttips til fine 7.42 i odds

Sep 10, 2014; Montreal, Quebec, CAN; Los Angeles Galaxy midfielder Stefan Ishizaki (24) plays the ball as Montreal Impact midfielder Dilly Duka (11) defends with teammate Eric Miller (3) during the first half at Stade Saputo. Mandatory Credit: Eric Bolte-USA TODAY Sports

Sep 10, 2014; Montreal, Quebec, CAN; Los Angeles Galaxy midfielder Stefan Ishizaki (24) plays the ball as Montreal Impact midfielder Dilly Duka (11) defends with teammate Eric Miller (3) during the first half at Stade Saputo. Mandatory Credit: Eric Bolte-USA TODAY Sports Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er fredagens dobbelttips!

DEL

ODDSTIPSFredagens oddsprogram består blant annet av den siste serierunden i italiensk Serie B. I tillegg er det full serierunde i Irland og det er kamper fra Tyrkia, Sveits og MLS i USA. Høydepunktet her hjemme på bjerget er likevel eliteseriekampen mellom Mjøndalen og Molde.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Pescara - Livorno

Italiensk, Serie B. Det er siste serierunde på nest øverste nivå i Italia. Disse to lagene kjemper om en plass i opprykksplayoffen. Pescara har 58 poeng, mens Livorno har 59 poeng.

Livorno er inne på playoffplass, og de kan klare seg med uavgjort i denne kampen. Det gjør ikke Pescara. De må vinne for å få spille playoff. Det holder ikke med uavgjort, selv om de har betydelig bedre målforskjell enn Avellino. Pescara har elleve plussmål, mens Avellino har kun ett.

Det er innbyrdes oppgjør som teller ved poenglikhet, og der har Avellino overtaket. De vant 3-2 mot Pescara på hjemmebane og spilte uavgjort borte.

Dermed er dette enkelt for Pescara. De må vinne!

Da disse lagene møttes i havnebyen på den italienske vestkysten vant Pescara 2-1, og jeg har troen på at Pescara også vinner hjemmekampen. Det eneste som bekymrer meg er Pescara sin svake hjemmestatistikk. De står med 7-8-5 på eget gress. Det er faktisk kun fire lag i Serie B som har dårligere statistikk på hjemmebane.

Men: De har gjort det bra på hjemmebane i de tre siste kampene. Da står de med to seire og én uavgjort.

Jeg tror hjemmefordelen vil bli avgjørende. Går for H til 2.25 i odds.

Los Angeles Galaxy - Houston Dynamo U

Major League Soccer. LA Galaxy har fått en svak start på sesongen. De ligger på syvendeplass i Western Conference med 14 poeng. Det er de seks beste lagene som går til sluttspillet, men det er ennå tidlig i sesongen.

Det er imidlertid verdt å merke seg at det er resultatene på bortebane som skaper hodebry for trener Bruce Arena. I forrige bortekamp ble det 0-4-tap mot nykommeren Orlando. Det var lagets tørste bortetap siden 0-5 mot New England i 2013.

På syv bortekamper viser statistikken 0-3-4 og 4-12 i målforskjell. De har faktisk ikke vunnet på 13 bortekamper i cupen og MLS!

Hjemme i California viser de bedre form. De har ennå ikke tapt på hjemmebane denne sesongen. De står med 3-2-0 og 7-3 i målforskjell.

Galaxy sliter med en lang skadeliste. Keeper Brian Perk, Robbie Keane, Edson Buddle, Todd Dunivant, Jose Villarreal, Robbie Rogers og Omar Gonzalez.

Dynamo har spilt på seg selvtillit etter to seire på de to siste kampene mot henholdsvis Toronto (2-1) og Portland (3-1).

Houston er et lag Galaxy sliter mot. Sist de vant mot Dynamo var tilbake i 2011! Siden den gang har Dynamo vunnet fire ganger før lagene spilte uavgjort i mars.

Houston må klare seg uten Nathan Sturgis i denne kampen.

Da lagene spilte 1-1 tidligere i år scoret Robbie Keane for Galaxy, mens Nate Sturgis scoret for Houston. Begge spillerne er ute i denne kampen.

Jeg tror likevel det ligger an til en ny jevn og tett kamp i California natt til lørdag. 1.60 i odds på hjemmeseier er litt tynt. U til 3.30 i odds frister mer.

Her er vårt oddstips fredag 22. mai:

Los Angeles Galaxy - Houston Dynamo 1,60 - 3,30 - 4,25 U

Pescara - Livorno 2,25 - 2,90 - 2,60 H

Total odds: 7.42