SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Går Ipswich videre i ligacupen i kveld?

Ipswich og Mick McCarthy møter Doncaster i ligacupen tirsdag kveld.

Ipswich og Mick McCarthy møter Doncaster i ligacupen tirsdag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er tirsdagens dobbelttips!

DEL

ODDSTIPSTirsdagens oddsprogram preges av at det er 2. runde i ligacupen i England og returkamper i Mesterliga-playoffen.

Spillsenter: Kvinne ble årets tiende Lotto-millionær fra Hordaland

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Doncaster Rovers - Ipswich Town B

Engelsk, Ligacup. Doncaster ligger helt nede på 17.-plass i League One. Det har ennå ikke vunnet i serien denne sesongen, men de slo ut Leeds 4-2 på straffespark i forrige ligacuprunden.

Doncaster spilte uavgjort i de tre første serierundene, men lørdag gikk de på en kjempesmell på bortebane mot Port Vale. De tapte hele 0-3. Det er likevel ventet at Doncaster-boss Paul Dickov kommer til å starte med mer eller mindre samme lag som i forrige serierunde. 

Dany N'Guessan og Paul Keegan er fortsatt ute med skader.

Ipswich topper tabellen i Mesterskapsserien etter fire serierunder. De står med tre seire og én uavgjort. Etter å ha spilt 2-2 mot Brentford i serieåpningen har de nå tre seire på rad.

De har en tøff kamp til helgen mot Brighton som innehar annenplassen i Mesterskapserien. Spørsmålet er hvordan det påvirker prioriteringene tilIpswich-manager Mick McCarty.

Ipswich-manager Mick McCarthy har annonsert at han kommer til å gjøre flere endringer på laget. Myles Kenlock har signert proffkontrakt, og han vil trolig få sjansen i denne kampen. Forsvarer Josh Emmanuel og midtbanespiller Adam McDonnell kan også komme inn. Den viktige spissen Daryl Murphy er ute. Det samme gjelder Teddy Bishop og midtbanespilleren Kevin Bru. Spissen James Alabi er i troppen til denne kmapen etter å ha signert for Ipswich mandag.

Jeg mener at et formsterkt Ipswich bør vinne mot Doncaster. 2,05 i odds er verdt å prøve. Denne kan spilles som singel, men jeg velger å bruke den i en dobbel.

Bury FC - Leicester City  B

Engelsk, Ligacup. Leicester var et av tolv seede lag, og de trakk Leagie One-laget Bury i andre runden i ligacupen.

Bury gikk videre fra etter å ha slått divisjonskollega 2-1 Wigan i den første runden, men de har ennå ikke vunnet i serien. Etter fire serierunder står de med tre uavgjorte og ett tap etter opprykket til League One.

De sliter defensivt. De har sluppet inn ti mål på fire kamper, og er dermed det laget i League One som har flest baklengsmål så langt. Jeg tror de skal få kjørt seg skikkelig tirsdag kveld når Leicester som er i storform kommer på besøk.

Leicester har fått en flott start på sesongen. Claudio Raneris karer er ubeseiret etter de tre første serierundene, og ligger på en overraskende annenplass.

De slo Sunderland (4-2) og West Ham (2-1) i de to første kampene, og i helgen spilte de 1-1 mot Tottenham.

Leicester har en bred stall, og Claudio Ranieri vil antakeligvis gjøre en del endringer på laget før ligacupkampen tirsdag kveld.

Det betyr sannsynligvis at spillere som Karamic, Ulloa, Inler, King, James, Simpson, Fuchs, Wasileswki og Schwarzer kan få sjansen.

Leicester har spilt underholdene angrepsfotball i en 3-5-2-formasjon, men det kan hende Ranieri legger om til 4-4-2 tirsdag.

Leicester har møtt Bury to ganger tidligere i ligacupen de siste ti årene. Begge gangene på Gigg Lane, og begge gangene gikk de videre. I 2011 lå Leicester under 2-1, men vant kampen 4-2, mens i 2005 gikk The Foxes videre etter å ha vunnet 3-0.

Jeg går ut fra at Bury vil konsentere seg om å overleve i League oNe, og da er det sannsynlig at de gjøre en del endringer på laget for å hvile sentrale spillere til helgens serierunde.

Bury-manager David Flitcroft har bedt fansen om støtte for å skape en atmosfære slik at de legger press på Premier League-laget. Jeg tror Leicester takler det.

Leicester har ikke tapt mot Bury siden 1956. Jeg tror heller ikke at de taper tirsdag.  Oddsen på borteseier til revelaget er 1,55.

Her er vårt dobbelttips mandag 24. august:

Doncaster Rovers - Ipswich Town 2,95 - 3,10 - 2,05 B

Bury FC - Leicester City 4,85 - 3,45 - 1,55 B

Total odds: 3,17