SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Går Leicester på en ny smell?

Vår tippeekspert hadde elleve rette på lørdagskupongen. På søndagskupongen tror han at Leicester og  Jamie Vardy går på en smell.

Vår tippeekspert hadde elleve rette på lørdagskupongen. På søndagskupongen tror han at Leicester og Jamie Vardy går på en smell. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på søndagskupongen!

DEL

SøndagskupongenLeicester var høstens store lag. De har ikke vært dårlige i julen heller, men står uten scoring på de tre siste. De tapte 0-1 borte for Liverpool, og spilte 0-0 hjemme mot både Manchester City og Bournemouth. Så H i kamp 1 for bunnsolide Tottenham når lagene møtes på White Hart Lane i FA-cupen.

Den andre engelske, Cardiff hjemme mot Shrewsbury,  er også en H – soleklar sådan.

I La Liga i Spania er Atletico Madrid en klar B mot et Celta Vigo som virker å være ute av form. Helgarderingen bruker jeg i bunnen, på et spennende italiensk oppgjør!

Tabeller her

Lykke til!

1. Tottenham - Leicester  H

Tottenham var det klart beste laget, men kom likevel under mot Everton sist. Klarte et meget fortjent poeng med 1-1. Også Leicester spilte uavgjort, mot Bournemouth, men her er det FA-cup, og jeg tar en sjanse på at et ganske så solid Spurs vinner hjemme. Leicester har nå ikke scoret på tre kamper.

2. Cardiff - Shrewsbury  H

Cardiff har en bra sesong i Championship, er fire poeng unna playoff. Nå er det altså cup, og her vil garderinger være for spesielt interesserte. Shrewsbury er på 20. plass i divisjonen under, det sier det meste.

3. Celta Vigo - Atletico Madrid  B

Så var vi i spansk toppserie, der Celta Vigo må ha spist for mye juleskinke. For etter en fantastisk start på sesongen, tapte de to på rappen på hver side av nyttårsaften. Atletico Madrid har vunnet fem av de seks siste, og er en seriøs utfordrer til serietittelen.

4. Las Palmas - Malaga  (U)B

Las Palmas har hevet seg kraftig med syv poeng på de fire siste i ligaen, pluss avansement i cupen. Men Malaga er i fantastisk form, de har fire seire på rappen, blant annet mot Atletico Madrid. Holder dem som favoritt. 

5. Getafe - Real Betis  H(U)

Getafe er et bra hjemmelag, men møter her et lag som merkelig nok er mye bedre på veien enn på eget gress. Betis har nemlig tatt 14 av sine 20 poeng borte! Men Getafe vant borte mot Gijon på mandag, har ikke tapt på fire kamper, så jeg heller uansett mot en H.

6. Huesca - Osasuna  (U)B

Huesca er på 16. plass i Segunda Division, og har hevet seg med fem poeng på tre kamper etter en elendig periode. Men Osasuna er atskillig høyere på tabellen, og er heller ikke noe dårlig bortelag (4-1-4), så de må bli favoritter her.

7. Ponferradina - Tenerife  H(U)

Ponferradina er fire poeng fra playoff og seks over nedrykk i en jevn serie. De er et meget bra hjemmelag, med 6-2-1. Tenerife er bare to poeng over streken etter to strake tap, sist hjemme mot Alcorcon mandag. Men siden begge er i svak form, tar jeg med en U.

8. Llagostera - Leganes  B

Llagostera er nest sist etter bare ett poeng på de fire siste kampene. Nå skal de opp mot et lag som bare er målforskjellen unna playoff, men som samtidig er den store uavgjortspesalisten i Segunda. Leganes har 6-10-3 på 19 kamper, men jeg lar det likevel bli med B.

9. Córdoba - Mallorca  H

Córdoba er ikke bare en nydelig by, det er også et bra fotballag, som inntil nylig ledet på nivå 2 i Spania. To strake tap har sendt dem ned på 2. plass, men mot et Mallorca med kun én seier på de ni siste kampene, sier jeg at dette er en hjemmeseier.

10. Lille - Nice  (U)B

Frankrike her, der Lille scorer lite og slipper inn lite. 15-13 på 19 kamper er ganske kjedelige greier. Nice er fem poeng lengre oppe på tabellen, og kom seg ut av en lei rekke med seier over Montpellier sist. Er også gode borte, og blir mine favoritter.

11. Marseille - Guingamp  H

Etter en grusom sesongstart, har Marseille hevet seg kraftig. 4-5-1 på de ti siste vitner om et lag som er vanskelige å hanskes med. Guingamp er på vei mot fortapelsen, de trenger i hvert fall å stanse en rekke på fem strake tap. Men det skjer neppe her.

12. Sampdoria - Juventus  U(HB)

Antonio Cassano kan fortsatt, den frekke spissen hadde tre målgivende da Sampdoria slo Genoa 3-2 i «Derby della Lanterna», lokaloppgjøret mellom de to Genoa-klubbene, på mandag. Men «Juve» står med åtte strake seirer, så her kan alt skje! Ta i hvert fall med U.