SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Går Liverpool på en stjernesmell?

Christian Benteke og Liverpool får en tøff oppgave på bortebane lørdag.

Christian Benteke og Liverpool får en tøff oppgave på bortebane lørdag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Aguero, Silva og Zabaleta kan alle være i spill igjen for City denne helgen. Synd det, Liverpool!

DEL

Lørdagskupongen Åh, det er alltid godt når Premier League starter opp igjen etter pause! Jeg har altså ingen tro på at Liverpool får med seg noe fra Etihad når City begynner å nærme seg fullt lag, og setter en rein H i kamp 1 på lørdagsbongen.

De som nesten ser ut som Citys hovedutfordrer til tittelen denne sesonge, Arsenal, skal også vinne greit, borte mot West Bromwich.

Lag tre på tabellen heter Leicester. Tenk det! Jeg tror oppturen fortsetter for Jamie Vardy & Co.

Sjekk engelske tabeller her

Lykke til!

1. Manchester City - Liverpool  H

Spennende, men jeg holder City som klar favoritt. De kan få både Silva, Aguero og Zabaleta tilbake fra skader. Liverpool røk hjemme for Palace i siste seriekamp, men var litt uheldige. James Milner er tilbake, Daniel Sturridge i lett trening og kan kanskje få et innhopp. Tror likevel de røde skal komme til kort her, så jeg sparer garderingene.

2. West Bromwich - Arsenal  B

Vel er det ikke stort å være Villa-supporter, men det kan umulig være noen fest å heie på naboklubben West Bromwich heller! Gjerrige, går helst for en 1-0-seier. Tony Pulis gjør ting slik han alltid har gjort. Det holder ikke mot et uthvilt Arsenal!

3. Chelsea - Norwich  H(U)

Ja, så var det Chelsea, da! Har Mourinho fått kjølt ned den overopphetede skolten sin nå? Jeg er faktisk ikke sikker, portugiseren har virket nesten ute av styring i det siste. Norwich slo Swansea før landslagspausen, og har scoret i ni av tolv seriekamper så langt. 

4. Newcastle - Leicester  B

Newcastle tok en ufattelig viktig, men også ufattelig ufortjent seier over Bournemouth sist. Laget fra sørkysten brente de utroligste sjanser, Newcastle var meget effektive. Leicester er høstens slager i Premier League, jeg tar rett og slett sjansen på at de fortsetter!

5. Southampton - Stoke  H(U)

Southampton er i knallform, har fire seire og to uavgjorte på de seks siste. Dermed er de oppi sjiktet der de havnet sist sesong, de er nå på 6. plass. Stoke har vært nesten like gode, har 4-1-1 på de seks siste. Men de skal få problemer med å vinne på St. Mary's.

6. Everton - Aston Villa  H(U)

Everton gikk inn i pausen med to gode opplevelser, 6-2 over Sunderland og 1-1 borte mot West Ham. Villa fikk en umiddelbar opptur med ny manager på sidelinjen, under Remi Garde klarte de 0-0 mot Manchester City. Har slitt borte, men kan Garde trylle litt igjen?

7. Swansea - Bournemouth  H(UB)

Denne ser i utgangspunktet veldig vanskelig ut. Swansea har på mange måter imponert i flere år nå, bygd seg opp til å bli et lag som skal ende på øvre halvdel. Men fullt av ustabile typer, og vanskelige å stole på. Bournemouth skapte veldig mye mot Newcastle.

8. Derby - Cardiff  H

Derby har vært nær et opprykk et par sesonger nå, og vil være med i år også. Har svingt seg opp på playoff etter en treig sesongstart. Tapte sist, men jeg har dem likevel som favoritter her. Jeg tror ikke Cardiff kommer noe høyere enn de er nå.

9. Birmingham - Charlton  H(U)

Birmingham kom seg opp igjen på playoff med seier sist. Nummer to-klubben i byen som også huser Aston Villa vil mer enn gjerne bytte divisjon med storebror, og har vist gode tendenser i høst. Charlton har slitt lenge, men sterk seier over et Wednesday i form sist.

10. Reading - Bolton  H

Hvis en legger sammen de ti seriekampene disse to lagene har spilt i det siste, har fem av dem endt uavgjort. Begge er i elendig form, men Reading betydelig høyere på tabellen. Bolton har ikke scoret mål på sine tre siste, så tross alle U-ene er det enkelt å sette H.

11. Ipswich - Wolverhampton  H(B)

Ipswich har jobbet seg ut av en traurig periode, og vunnet de to siste. De har selvsagt tenkt å jage opprykk etter å ha vært i playoff i vår. Wolves var bare målforskjellen unna playoff, men har kun en seier på de seks siste i høst. Likevel; totalt uberegnelige!

12. Preston - Blackburn  U

To lag i bra form. Preston har ikke tapt på seks kamper, men fire av dem har endt uavgjort. Spiller generelt mye U, åtte av 16 denne sesongen. Blackburn liker også å spille U, spesielt borte, der de har 1-4-3. Så da blir det, ja nettopp, U.