SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Går på sitt åttende strake tap

Sandefjords Victor Bindia fortviler etter tapet mot Glimt på hjemmebane. 
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Sandefjords Victor Bindia fortviler etter tapet mot Glimt på hjemmebane. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

DEL

LØRDAGSKUPONGENEtter ni år uten titler, tok Arsenal FA-cupen i fjor. Det lettet en del av presset på Arsene Wenger, og nå kan de fort gjøre det igjen, i finalen på Wembley lørdag. Enn så mye det smerter en Villa-fan - det er bare å sette en H i kamp 1 på kupongen.

Molde skal slå Sandefjord lett hjemme, mens det i 2. divisjon er mange tette kamper, og vanskelig å finne bankere. Jeg velger meg Notodden, Ull/Kisa, Elverum og Byåsen.

Oddstips: Inzagi vil avslutte med stil

Sjekk tabeller og resultater her

Lykke til!

1. Arsenal - Aston Villa  H

Her er jeg til stede (les om det i søndags-BA!). Men om jeg er aldri så mye Villa-fan; storfavoritt i FA-cupfinalen er og blir Arsenal. De har vært gode i vår, tross en liten formdupp de siste ukene. Villa har tapt to strake i serieavslutningen, blant annet 1-6 for Southampton.

2. Molde - Sandefjord  H

Molde har prestert ujevnt så langt i år, og er allerede åtte poeng bak serieleder RBK. Men likevel er dette selvsagt en klink H. For Sandefjord har ramlet helt sammen. Etter to seirer på de tre første, har det kommet syv strake tap. Her kommer ett til.

3. Ullern - Holmen  H(U)

Det er internasjonal pause (god sommer...!), vi er i 2. divisjon avdeling 1. Der har Ullern fire uavgjorte, Holmen to. Ingen av dem har vunnet. Vi får bare gå til rein sannsynlighet, som sier at laget med fire poeng og hjemmebane må bli favoritt. 

4. Notodden - Drammen H

I avdeling 2 er disse lagene på hver sin side av nedrykksstreken, Notodden med fem poeng, Drammen med tre. Men bortelaget har tapt alle sine fem i etterkant av seieren i åpningskampen, og målforskjellen er stygg.

5. Nybergsund-Trysil - Gjøvik-Lyn  (U)B

Nybergsund fikk to uavgjorte på de fire første, men har tapt de to siste. Dermed ligger de helt sist. Gjøvik-Lyn har en noe motsatt utvikling, med først fire strake tap, så to seirer. Så en bør altså ha med B-en.

6. Arendal - FK Fyllingsdalen  H(B)

Arendal og Knut Tørum satser tungt, og har bare to poeng opp til 2.-plassen. Problemet i forhold til opprykk er bare at Ull/Kisa har stukket litt ifra, leder med fem poeng i avdeling 3. FKF knuste Fana sist, slo Haugesund i cupen, så jeg slenger på en liten bombe.

7. Ullensaker/Kisa - Vard Haugesund  H

Som sagt, Ull/Kisa er overlegne i 2. divisjon avdeling 3. 5-1-0 er sterkt av laget som kom ned fra 1. divisjon i fjor. Vard Haugesund er nummer to, men fem poeng bak. Jeg satser på at hjemmebane og storform gir en H.

8. Vidar - Odda  H(U)

To lag som begge står på seks poeng, og ligger i nedrykksstriden. Der er det mange som spår at nyopprykkede Odda vil bli værende, og de har tapt de to siste, forrige runde med stygge 2-6 hjemme for Arendal. Maks en U for oddingene.

9. Vindbjart - Sola  H(UB)

Enda to lag i den jevne nedrykkskampen i avdeling 3, Vindbjart med seks og Sola med syv poeng. Begge er ujevne, vanskelig kamp å spå. Så her bruker vi rett og slett helgarderingen.

10. Elverum - Træff  H

I avdeling 4 har Elverum seks poeng, Træff fire. Elverum vil gjerne opp et hakk, så denne sesongstarten er langt fra god nok. Med hjemmebane har vi mest tro på laget fra Mjøsas østside. 

11. Stjørdals-Blink - Byåsen  B

På Hamar har de leitet med lys og lykte for å finne de vanskeligste 2. divisjonskampene denne helgen. Hjemmelaget med seks poeng, bortelaget med syv. Men hjemmelaget har ikke vunnet på tre kamper, så jeg heller tar sjansen på en B.

12. Strindheim - HamKam  (H)U

To lag i toppen av avdeling fire, begge med opprykksambisjoner, begge med ti poeng (3.- og 4. plass). Og begge lag spiller en del uavgjort. Selv om vi egentlig ønsker oss HamKam opp, må vi tro at hjemmebane betyr noe.