SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Gårsdagens tips satt som et skudd. Treffer vi i dag?

Getafe og Emiliano Velazquez og Alvaro Arroyo (midten) har ennå ikke vunnet på bortebane denne sesongen.

Getafe og Emiliano Velazquez og Alvaro Arroyo (midten) har ennå ikke vunnet på bortebane denne sesongen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens råtips!

DEL

OddstipsSøndagens oddstips satt som et skudd. Chelsea slo Crystal Palace 3-0, og det ga oss 2,00 i odds.

Mandagens langoddsprogram har et smalt utvalg, men det spilles en del hockeykamper blant annet i KHL og NHL.. I tillegg er det noen fotballkamper fra Spania og Frankrike.

Sporting Gijón - Getafe U

Spansk, La Liga. Nedrykkskamp. Sporting har havnet under nedrykksstreken etter fem tap på de seks siste kampene. Getafe ligger på 15.-plass, men de er kun to poeng foran Sporting på tabellen.

Getafe viser bedre form enn Sporting. De står med tre uavgjorte på rad, men de har i likhet med Sporting bare én seier på de sekls siste kampene.

Det er nesten fire år siden sist disse to lagene møttes, og i de siste møtene mellom lagene har hjemmebanefordelen vært avgjørende. Getafe har ikke vunnet i Gijon siden 2008. De fire siste bortekampene på El Molinón har endt med tre tap og én uavgjort.

På hjemmebane i forstaden til Madrid har de imidlertid en bedre statistikk mot Sporting. De har tre seire og én uavgjort på de fire siste innbyrdes oppgjørene. Sist de tapte på hjemmebane mot Gijon var tilbake i 2004.

Sporting har problemer med å vinne kamper, men lagets eneste seier kom på hjemmebane mot Las Palmas. Nå har de en glimrende mulighet til å ta tre nye poeng. De møter nemlig La Ligas svakeste bortelag. Getafe har kun tatt to poeng av 24 mulige poeng på bortebane denne sesongen. De er et av to lag som ennå ikke har vunnet på bortebane denne sesongen, og jeg tviler på at de klarer å vinne mandagens bortekamp i Gijon.

Men: Getafe spiller bra fotball om dagen, og de taper sjelden. På de siste seks kampene har de kun ett tap. Det var mot Real Madrid, og det er ikke noe å skamme seg over.

Getafe er noe svekket fremover i mandagens kamp. De mangler spissen Lafit. Han er suspendert etter å ha pådratt seg fem gule kort. Jeg er fristet til å tippe på at Getafe får sin første borteseier, men jeg lander på uavgjort. Getafe var bleke fremover i 0-0-kampen mot Deportivo, og uten Lafit vil de ikke bli noe bedre. De har imidlertid vist bedring på bortebane. De spilte 2-2 på Mestalla mot Valencia, og det gjør at jeg holder en knapp på poengdeling.

U gir 3,05 i odds. Vi satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 2025.

Her er vårt råtips mandag 4. januar:

Sporting Gijón - Getafe 2,15 - 3,05 - 2,90 U

Total odds: 3,05