SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Gents eventyr-sesong fortsetter

Football soccer vøǨÄú Olympique Lyon v Gent - Champions League Group Stage - Group H vøǨÄú Gerland stadium, Lyon, France - 24/11/15Gent's players celebrate at the end their match against Olympique Lyon.  REUTERS/Robert Pratta

Football soccer vøǨÄú Olympique Lyon v Gent - Champions League Group Stage - Group H vøǨÄú Gerland stadium, Lyon, France - 24/11/15Gent's players celebrate at the end their match against Olympique Lyon. REUTERS/Robert Pratta Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens dobbelttips!

DEL

OddstipsTorsdagens oddsprogran byr på full runde i ishockey fra den norske og svenske eliteserien, samt en del cupkamper i fotball fra Belgia. Spania og Frankrike. Det er også KHL og NHL på menyen.

Lillehammer - Vålerenga B

Norsk, eliteserie ishockey. Etter fem tap på rappen, slo Lillehammer til med en kalasseier mot bunnlaget Kongsvinger i forrige serierunde. De slo hedmarkingene hele 7-1 på bortebane.

Men nå får Lillehammer besøk av en motstander de har slitt fælt med denne sesongen. Opplendingene har nemlig ikke tatt et eneste poeng på tre forsøk mot Vålerenga denne sesongen.

Lillehammer på sin side har tapt åtte av sine siste ti kamper. På egen is har de tapt fire av sine fem siste kamper, og jeg tror de får problemer i morgen også. Pussignok vant begge lagene 7-1 i forrige serierunde mot hvert sitt bunnlag. VIF slo M/S 7-1.

Det er også verdt å notere seg at VIF er ligaens nest beste bortelag - bare serieleder Stavanger er bedre enn dem. LIK er det laget som har tapt nest flest hjemmekamper hittil denne sesongen. Jeg bommet sist gang jeg stolte på VIF, det var mot Sparta. Lillehammer er svakere. Jeg satser på borteseier til 1,65 i odds. Denne brukes i en dobbel.

KAA Gent - Club Brugge H

Belgisk cup, semifinale. Kamp 1 av 2. Det spilles returkamp i Brugge 3. februar, men Gent vil helst forsøke å skaffe seg et godt utgangspunkt før bortekampen, tipper jeg.

For Gent har sesongen vært et eventyr så langt. De topper tabellen i den belgiske ligaen, og de har debutert i Mesterligaen , hvor de attpåtil har gått videre.

Spørsmålet er egentlig hvordan de prioriterer cupen, men det virker som laget er i flytsonen. Det skal bli vanskelig å stoppe dem.

Gent har overtaket på Brugge. De har allerede vunnet mot gjestene i ligaen denne sesongen. De vant hele 4-1 borte på Jan Breydelstadion. Det er Club Brugges eneste hjemmetap denne sesongen.

Historien viser at Gent har hatt et godt tak på Brugge hjemme på Ghelamco Arena. De har vunnet tre av de fem siste hjemmekampene mot Brugge. Gjestene har faktisk kun vunnet én av de siste elleve kampene mot Gent.

Club Brugge har vært veldig gode på hjemmebane. De står med 10-0-1 og 30-8 i målforskjell, men på bortebane har det klabbet for dem. De står med 4-1-6 på fremmed gress. 

Gent har i likehet med Brugge kun ett hjemmetap denne sesongen, og på de fire siste hjemmekampene har de scoret tolv mål og kun sluppet inn to. I forrige serierunde måtte Anderlecht reise hjem fra Gent med 0-2-tap. Jeg er oevrbevist om at Club Brugge også vil få det tøft på Ghelamco Arena.

Jeg går for hjemmeseier til 1,90 i odds. Denne kombinerer jeg med borteseier til Vålerenga mot Lillehammer.

Vårt dobbelttips er Vålerenga og Gent. Det gir 3,13 i odds. Vår innsats blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1825. Klikk her for å spille på vårt dobbelttips!

Her er vårt oddstips torsdag 21. januar:

Lillehammer IK - Vålerenga IF 3,30 - 4,40 - 1,65 B

KAA Gent - Club Brugge 1,90 - 3,25 - 3,15 H

Total odds: 3,13