SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Getafe sliter på solkysten

Getafe har en svak statistikk på bortebane mot Malaga. Her er Getafes Damian Suarez i kamp med Real Madrids Cristiano Ronaldo.

Getafe har en svak statistikk på bortebane mot Malaga. Her er Getafes Damian Suarez i kamp med Real Madrids Cristiano Ronaldo. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er fredagens dobbelttips!

DEL

OddstipsDet ble rett og slett en glimrende dag for Spillsenterets oddstips torsdag. Singeltipset på Sevilla gikk inn til 1,67 i odds. (250 kroner i innsats).

Fredagens oddsprogram er spekket med ishockeykamper fra hele Europa, i tillegg er det spansk La Liga, engelsk mesterskapsserie, tysk Bundesliga og fransk Ligue 1 og Ligue 2.

Lørdagskupongen: Liverpool slår tilbake

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Svensk, HockeyAllsvenskan. Serieleder AIK viser flott form. De har vunnet de seks siste kampene. I forrige serierunde knuste de Sundsvall hele 5-0 på hjemmebane.

Før fredagens kamp er AIK det nest beste hjemmelahet i ligaen, men de har to færre kamper enn Tingsryd som ligger to poeng foran dem på tabellen.

Västerås var ventet å henge med i toppen, men de ligger helt nede på tiendeplass før fredagens kamp. De har tatt 61 poeng på 43 kamper, og ligger hele 28 poeng bak AIK.

AIK er formlaget i ligaen. De har vunnet de seks siste kampene med 25-11 i målforskjell. Västerås er i motsatt ende av formtabellen. De har tapt seks strake kamper, og jeg kan aldri tenke meg at de plutselig skal vinne mot serielederen på bortebane i denne kampen. Det defensive spillet er under en hver kritikk. De har sluppet inn hele 25 mål på seks kamper. Det gir et snitt på 4,16 mål i snitt bakover per kamp.

Det er flere grunner til å stole på hjemmelaget her. Blant annet at Västerås er et svak bortelag. Det er kun tre lag i ligaen som har tatt færre poeng på bortebane enn dem. Alt tyder på at dette skal ende med hjemmeseier.

Jeg synes 1,50 i odds på hjemmelaget er greit å bruke i en dobbel .

Malaga - Getafe H

Spansk, La Liga. Malaga fikk en dårlig start på sesongen. De hadde seks kamper på rad uten seier, men de hadde en veldig god periode i desember. De hadde syv kamper på rad uten tap fra slutten av november til midten av januar.

Etter å ha tapt mot Sevilla og Barcelona var Malaga tilbake på vinnersporet i forrige serierunde, da de slo Eibar 2-1 på bortebane. Nå ligger Malaga på tiendeplass med 27 poeng på 22 kamper.

Malaga har to seire og ett tap på de tre siste hjemmekampene. Det eneste tapet kom mot serieleder Barcelona. De har vunnet mot Celta Vigo og Atletico Madrid hjemme på La Rosaleda, og de slapp ikke inn mål på de to kampene.

Trener Javi Gracia har nesten alle spillerne sine tilgjengelig til denne kampen. Blant spillerne som er ute til denne kampen er nysigneringen Gonzalo Castro og forsvarsspilleren Juan Carlos. Begge er skadet. I tillegg er forsvarsspilleren Raul Albentosa suspendert og forsvarsspilleren Welington er usikker.

Trolig Malaga-lagoppstilling: Kameni, Boka, Filipenko, Torres, Rosales, Duda, Camacho, Recio, Juanpi, Charles, Cop.

Getafe ligger bare ett poeng bak Malaga på tabellen, men de er rett og slett et elendig bortelag. De har kun tatt fem av 26 poeng på bortebane. De står med 1-2-7 og 9-24 i målforskjell. Det er kun Las Palmas som har tatt færre poeng på bortebane enn Madrid-klubben så langt denne sesongen.

Getafe sliter også med formen. De har tapt de to siste kampene mot henholdsvis Granada og Athletic Bilbao. De har sluppet inn fire mål på de to kampene, og tre av dem kom på bortebane mot Granda.

Madrid-laget må ha en outstanding kamp om de skal få med seg poeng fra La Rosaleda fredag kveld. 

Trener Fran Escriba må klare seg uten den skadde forsvarsspilleren Roberto Lago, mens en annen forsvarsspiller Juan Cala er suspendert.

Getafe stiller sannsynligvis med dette laget: Guaita, Yoda, Velazquez, Vergini, Suarez, Lacen, Rodriguez, Sarabia, Rodriguez, Leon, Vazquez.

Det er ti år siden sist Malaga tapte hjemme mot Getafe. Malaga har vunnet de tre siste hjemmekampene mot laget fra forstaden til den spanske hovedstaden, og de viser i tillegg flott form på hjemmebane. Jeg tror Malaga tar en ny trepoenger her til 1,57 i odds.

Vårt dobbelttips blir AIK IF + Malaga. Det gir 2,35 i odds. Innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt dobbelttips fredag 5. februar:

AIK IF - VIK Västerås HK 1,50 - 4,15 - 4,15 H

Malaga - Getafe 1,57 - 3,45 - 4,80 H

Total odds: 2,35