SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Gjentar suksessen på Island

Thorarinn Ingi Valdimarsson spilte i Sarpsborg i fjor (bildet). Nå er han tilbake på Island, for serieleder Fimleikafélag Hafnarfjördur, som vi tror vinner greit mot finske Seinäjoen. Islendingene vant første kamp 1-0 i Finland.

Thorarinn Ingi Valdimarsson spilte i Sarpsborg i fjor (bildet). Nå er han tilbake på Island, for serieleder Fimleikafélag Hafnarfjördur, som vi tror vinner greit mot finske Seinäjoen. Islendingene vant første kamp 1-0 i Finland. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Siden vi fikk inn Vikingur tirsdag, satser vi islandsk igjen!

DEL

OddstipsEn herlig røys med kamper fra e-cupkvalik på langoddsprogrammet torsdag. Men her finnes mange store favoritter, og med et utall usikkerhetsmomenter – ikke minst at mange lag ikke er i sesong – tør ikke Norsk Tipping gi spesielt gode odds.

Vi traff med tipset på tirsdag, med Shamrock og islandske Vikingur. Og høye på den suksessen, velger vi oss en ny islandsk luring på torsdag.

Fimleikafélag Hafnarfjördur - Seinäjoen (S) 1,95  3,20  2,85  H

Islendingene vant 1-0 i møtet i Finland. Ikke imponerende av Seinäjoen, men så er det heller ikke et vanlig topplag.

Oppkomlingene sjokkerte i fjor med 2. plass i finsk toppserie i første sesong etter opprykket, men har ikke vært like gode i år. De ligger på 4. plass i serien, og har 1-1-3 på de fem siste. Og i fem av de syv siste har de enten scoret ett, eller gått målløse av banen.

Sjekk finsk toppserietabell her

Fimleikafélag Hafnarfjördur, derimot, topper på Island. Og selv om Island er en liten øy ute i havet, er islendingene bedre i fotball enn finnene. Og nordmenn, i hvert fall hvis en ser på landslaget.

Sjekk islandsk toppserietabell her

Poenget er uansett at Hafnarfjördur ikke er noe tøyselag. Og med 1-0-seier fra den første kampen, holder jeg dem rett og slett som ganske store favoritter her. Og da er 1,95 på hjemmebane god odds!

Innleveringsfrist 2110.

Oddstips torsdag:

Fimleikafélag Hafnarfjördur - Seinäjoen (S) 1,95  3,20  2,85  H

Anbefalt innsats: 100 kr.