SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

God sjanse for hjemmeseier på Strandajordet

Vår oddstipper tror at keeper Ronny Hvamsal og Vestfossen vinner på hjemmebane mot Lommedalen i kveld. 
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Vår oddstipper tror at keeper Ronny Hvamsal og Vestfossen vinner på hjemmebane mot Lommedalen i kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sjekk fredagens andre dobbelttips!

DEL

ODDSTIPSDobbelttipset vårt på Brøndby og Betis gikk inn i går til 3.17 i odds. Dermed gikk vi med et pent overskudd på oddstipsene vår i går også.

Fredagens oddsprogram består blant annet av den siste serierunden i italiensk Serie B. I tillegg er det full serierunde i Irland og det er kamper fra Tyrkia, Sveits og MLS i USA. Høydepunktet her hjemme på bjerget er likevel eliteseriekampen mellom Mjøndalen og Molde.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Vestfossen - Lommedalen H

Norsk 3. divisjon, avdeling 4.  Vestfossen ligger på fjerdeplass med elleve poeng etter seks serierunder. Buskerud-laget vil klatre opp til annenplass med seier i denne kampen.

Vestfossen er et sterkt hjemmelag. De er ubeseiret hjemme på  på Strandajordet i serien så langt denne sesongen, hvor de står med 2-1-0 på de tre første kampene.

De har vunnet mot Åssiden (3-1) og Mjøndalen 2 (3-1), og de har spilt uavgjort mot Sandefjord 2 (0-0).

Lommedalen innehar syvendeplassen, men de har kun ett poeng mindre enn Vestfossen. De tapte 0-3 i forrige bortekamp. Det var tabelltoer Mjøndalen 2. De har også tapt hjemmekampen mot serieleder FK Tønsberg. Den kampen endte 0-6!

Lommedalen både scorer og slipper inn mye mål. De har 16 baklengsmål på seks kamper. Til sammenligning har Vestfossen kun seks baklengsmål. Det er kun serieleder FK Tønsberg som har færre baklengsmål enn dem.

Disse lagene har møttes tre ganger tidligere. De to siste oppgjørene på Strandajordet har endt med seier til Vestfossen. Sist sesong vant Vestfossen hele 8-2 på hjemmebane mot Lommedalen.

Disse lagene møttes også til NM-kvalik i 2013. Da vant Vestfossen 2-1.

Jeg mener at hjemmseier til 1.90 i odds er et bra tips her. Denne kampen går ikke an å spille som singel, så jeg kombinerer den med en kamp fra Polen. Spillestopp klokken 1855. 

Oddsen på hjemmeseier har falt fra 2.10 til 1.90 i løpet av dagen, men jeg mener det fortsatt er god verdi i å spille hjemmeseier her.

Cracovia Krakow - Korona Kielce H

Polsk, Ekstraklasa. To lag som viser motsatt formutvikling. Cracovia topper tabellen i nedrykksserien. De er ubeseiret i de fem siste kampene, hvorav fire av dem er vunnet. De har scoret 13 mål, og alle fire seierne har de scoret tre mål.

Korona ligger tredje sist. De har noe overraskende tapt fire av de fem siste kampene sine.

Korona hadde i utgangspunktet et sterkt lag på papiret før denne sesongen, og det var ventet at de ville kjempe på øvre halvdel av tabellen, men hva skjedde egentlig med dem etter ligaen ble delt i to.

De toneangivende spillere som lagets kaptein og en av lagets desidert beste spillere, Pawel Golanski. I tillegg er Marković og Dejmek ute med skader. I fredagens kamp mangler de også kantspilleren Luis Carlos.

Cracovia er i fin form, og med så mange sentrale spillere ute, tror jeg Korona vil få trøbbel i Krakow fredag kveld.  Hjemmelaget har vært bunnsolide bakover i de siste fem kampene. De har bare sluppet inn tre mål.

De mangler bare Wdowiak til denne kampen.

Cracovia viser betydelig bedre form enn gjestene. Dersom de vinner, og Zawisza eller Belchatow ikke vinner denne runden så er de utenfor nedrykksfare. Jeg synes hjemmeseier til 1.67 i odds er interessant.

Dobbelen gir 3.13 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2025.

Her er vårt andre dobbelttips fredag 22. mai:

Vestfossen - Lommedalen 1.90 - 5.00 - 2,15 H

Cracovia Krakow - Korona Kielce 1,67 - 3,20 - 3,95 H

Total odds: 3.13