SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Godset har endelig funnet formen

DRAMMEN  20150516.
Eliteserien fotball 2015:  Strømsgodset - Aalesund. (3-1)
Strømsgodsets Iver Fossum scorer (t.v.) i  eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Aalesund på Marienlyst stadion.
Her sammen med Strømsgodsets Bassel Jradi og Thomas Sørum.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

DRAMMEN 20150516. Eliteserien fotball 2015: Strømsgodset - Aalesund. (3-1) Strømsgodsets Iver Fossum scorer (t.v.) i eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Aalesund på Marienlyst stadion. Her sammen med Strømsgodsets Bassel Jradi og Thomas Sørum. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

SØNDAGSKUPONGENI pinsen er tippekupongene søndag og mandag, siden det er da det er runde i England og Norge. I England går siste serieomgang denne søndagen, og Newcastle kan rykke ned. Det er ganske sykt, en av klubbene med best publikumsstøtte, med en enorm omsetning, rett og slett med alle muligheter.

Men vi vet fra Norge, og Brann, at slikt går an å skusle vekk. Men i Newcastle er sitiasjonen at eier Mike Ashley blir heftig beskyldt for å tappe klubben for penger, i stedet for å tilføre noe. Det er bortimot blitt en vedtatt sannhet at det er slik det er.

Uansett, de trenger poeng hjemme mot West Ham for redde plassen. Og det tror jeg faktisk de klarer, Hammers har vært grusomme i vår.

Jeg banker også Arsenal i sin siste hjemmekamp, selv om de har slitt med å score på Emirates i de siste kampene. Og formsterke Leicester skal slå QPR.

I den norske kampen tror jeg Godset vinner greit i Haugesund.

Sjekk tabeller og resultater her

Lykke til!

1. Haugesund - Strømsgodset  B

Innlevering søndag 1555. Haugesund har ikke scoret mål på sine tre siste kamper. Fikk med seg ett poeng med 0-0 borte mot Odd sist, men noe er råttent der nede. Godset varierer, slipper inn for mye, men har scoret 16 mål på ni kamper. Det er elleve flere enn FKH...

2. Arsenal - West Bromwich  H

Siste runde i Premier League denne søndagen, og Arsenal skal tape stort for å kunne miste bronsen. Det gjør de selvsagt ikke, selv om de nå har tre hjemmekamper på rad uten scoring! Det snur seg her, det har vært mye stang ut, og de vil avslutte med stil.

3. Aston Villa - Burnley  H(B)

For en Villa-supporter som meg var forrige lørdag en bisarr opplevelse. Først 6-1 i fleisen fra Southampton på formiddagen, så ble det bare glede da Hull tapte og plassen var reddet. Men makan til forsvarsspill som de viste sist, må en til bedriftsserien for å finne!

4. Chelsea - Sunderland  H(U)

Chelsea tapte 0-3 mot West Brom sist. Men det var borte, nå skal de gi supporterne en siste hilsen på vei inn i sommeren. Likevel; denne får de ikke gratis. Sunderland er høyt oppe etter å ha reddet plassen med heroisk innsats og 0-0 mot Arsenal onsdag.

5. Crystal Palace - Swansea  H

Plutselig våknet Palace. Etter å ha sovet og tapt fire på rad, ødela de avskjedsfesten til Gerrard og vant 3-1 på Anfield. En meget uberegnelig gjeng. Swansea kjempet godt og kunne fått med seg noe mot City, men med tap er det ikke lenger mulig å nå europaliga.

6. Everton - Tottenham  H(UB)

Everton har hatt en sesong et godt stykke under forventningene, men har reddet litt ansikt og ikke minst tillit hos supporterne med noen gode måneder nå i vår. Spurs har vært svake en stund, men slo Hull sist. Ganske umulig å si hvor dette bærer hen.

7. Hull - Manchester United  (H)B

Hull må vinne, Newcastle må tape. Det er i realiteten forutsetningene for at Hull skal redde plassen. Laget til Steve Bruce har med 2-2-6 på de ti siste virkelig rotet det til for seg selv. Men ManU har lite å spille for, jeg tror dette er enten/eller. 

8. Leicester - Queens Park Rangers  H

Det er ganske utrolig, men Leicester er altså klare for en ny sesong i den engelske toppdivisjonen. Hvem skulle trodd noe slikt i mars, men nå har de altså 6-1-1 på de åtte siste! QPR, derimot, har laget en suppe av hele sesongen. Først og fremst for dårlig i forsvar.

9. Manchester City - Southampton  H(U)

City ordnet sølv med 4-2 over Swansea på 17. mai. Heftig kritisert inntil for noen uker siden, men har tatt seg sammen med fem strake seirer. Så spørs det da hva stjernene gjør når sølvet er i boks, de har en tendens til å bli giddalause. Soton med 6-1 over Villa!

10. Newcastle - West Ham  H

Newcastle har skjebnen i egne hender, og da finnes det knapt en mer takknemlig oppgave enn å skulle møte West Ham, som har hatt en elendig vår. Hammers har bare vunnet to av sine 15 siste. Litt typisk om det er de som skal «redde» hjelpalause Newcastle.

11. Stoke - Liverpool  (U)B

Stoke er på 9. plass, og der ender de også, uansett utfall her. En strålende sesong av The Potters. I Liverpool er ingen fornøyd med 5. plass, men de kan faktisk falle til syvende med tap her. Det tror jeg de vil kjempe hardt for å unngå.

12. Preston - Swindon  H

Opprykksfinale fra League One. Preston tok seg veldig greit av Chesterfield med til sammen 4-0 over to kamper i semien, mens Swindon spilte 5-5 mot Sheffield United sist, og vant sammenlagt 7-6! Preston mest solide på tampen av seriespillet, Swindon slet.