SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Godset må vinne på hjemmebane

Strømsgodsets og Marvin Ogunjimi (t.h.) må antakeligvis vinne hjemme om de skal ha mulighet til å gå videre i Europaliga-kvaliken.

Strømsgodsets og Marvin Ogunjimi (t.h.) må antakeligvis vinne hjemme om de skal ha mulighet til å gå videre i Europaliga-kvaliken. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MIDTUKEKUPONGENMidtukekupongen denne uken består utelukkende av kamper fra Europaliga-kvaliken. Det er en vanskelig kupong for det er vanskelig å finne informasjon om en del av klubbene.

Innleveringsfrist er torsdag klokken 1755!

1. Vikingur Gøta – Rosenborg B

Europaliga-kvalik. Vikingur havnet på tredjeplass i ligaen på Færøyene. De endte tre poeng bak B36 som vant serien. Vikingur slo ut Tromsø i andre kvalikrunden i fjor med 2–1 sammenlagt. RBK lider ikke samme skjebne. Trønderne virker solide denne sesongen.

2. FC Sheriff Triaspol – Odd H(UB)

Europaliga-kvalik. Sheriff er en gjenganger i kvalikene i Europacupene. Laget kommet fra Moldovas nest største by, og dette området er nesten er selvstendig stat. Odd viser grei form i serien. De har ikke tapt siden 3. mai, men de har spilt mye uavgjort.

3. Strømsgodset – FK Partizani Tirana H(U)

Europaliga-kvalik. Godset er sterke hjemme. De står med fire seire og to uavgjorte på Marienlyst i serien. Partizani er et godt hjemmelag, men på bortebane har de ikke vært like gode. Godset trenger et godt resultat fra hjemmekampen om de skal gå videre.

4. Skonto Riga – St. Patricks H(U)

Europaliga-kvalik. Skonto fra Latvia og St. Patricks fra Irland er to gjengangere i Europaliga-kvaliken. Begge lagene viser fin form i sine hjemlige ligaer. Skonto bør vinne hjemme, men irene klarte faktisk 1–1 mot Legia på bortebane sist sesong. Kan de overraske igjen?

5. FC Lahti – Elfsborg B

Europaliga-kvalik. Finske Lahti er mer kjent for vinteridrett enn fotball. Lahti ligger helt nede på åttendeplass i serien. De har kun én seier på de syv siste kampene. Elsborg er et bedre lag. De ligger på annenplass i Allsvenskan. Dette skal være lettmach for svenskene.

6. VPS Vaasa – AIK B

Europaliga-kvalik. Finsk mot svensk fotball. VPS er bunnlaget i den finske Veikkausliigaen. De har kun to seire på 14 kamper! AIK er uten tap på de fire siste seriekampene. Den svenske ligaen er bedre enn den finske. AIK skal vinne denne kampen. Punktum!

7. Seinäjoen JK – FK Hafnarfjördur H

Europaliga-kvalik. Finske Seinäjoen var nyopprykket i den finske toppserien sist sesong, hvor de tok en sterk annenplass. De står med 6-0-2 på hjemmebane. FKH topper den islandske toppdivisjonen i øyeblikket, men de får en tøff oppgave i Finland.

8. Go Ahead Eagles – Ferencvarosi Tc  H(U)

Europaliga-kvalik. Go Ahead rykket ned fra Æresdivisjonen sist sesong. De fikk fairplay-plassen til Twente som ikke fikk plassen på grunn av økonomisk rot. Ferencvarosi er en middelhavsfarer i Ungarn. Kjenner lite til lagene, men nederlandsk fotball skal være best.

9. NK Celje – Slask Wroclaw  B

Europaliga-kvalik. Slovenske Celje havnet ni poeng bak Maribor som er Slovenias beste klubb. Den slovenske ligaen er svakere enn den polske, hvor Slask havnet på fjerdeplass. Polakkene skal være i stand til å vinne denne bortekampen. B bør være nok her.

10. Cork City FC – KR Reykjavik H(U)

Europaliga-kvalik. Begge lagene er inne i sesong., hvor de ligger på annenplass i hver sin liga. Islandske lag har bitt godt fra seg i Europaliga-kvaliken. I fjor slo Stjarnan ut skotske Motherwell. Cork har vunnet syv av ni hjemmekamper i år. De bør vinne på hjemmebane.

11. Linfield FC – NSI Runavik H

Europaliga-kvaliken. Nordirske Linfield er en gjenganger i Europacup-kvalikene. Det er også Runavik fra Færøyene. Den nordirske ligaen holder et høyere nivå enn den færøyske i mine øyne. Linfield drar fordel av å spille på hjemmebane. Bør være en solid H.

12. FK Skendija 79 – Aberdeen U(B)

Europaliga-kvalik. Makedonske Skendija får ikke spille på hjemmebanen sin, men må spille i Skopje. Lag fra Balkan har elleville supportere, så det vil bli trøkk på tribunen. Aberdeen røk ut i tredje runden sist sesong mot Real Socidad. Skottene skal være best.