SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Godset vil spolere Rosenborg-festen

Rosenborgs Fredrik Midtsjø (t.h) og Florent Hanin fra Godset da de to lagene møttes på Lerkendal i april. Da endte det 1-1, og vi tror Strømsgodset kan spenne bein for trønderne igjen!

Rosenborgs Fredrik Midtsjø (t.h) og Florent Hanin fra Godset da de to lagene møttes på Lerkendal i april. Da endte det 1-1, og vi tror Strømsgodset kan spenne bein for trønderne igjen! Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Prestisjeduell i Drammen!

DEL

Søndagskupongen Rosenborg fikk ikke gullet sist helg, og kan måtte vente enda en uke. Jeg tror nemlig Strømsgodset kan lage trøbbel for et RBK som brukte krefter i Italia mot Lazio torsdag. Altså HB i kamp 4 på søndagskupongen.

Jeg finner to sikre H-er for Atletico Madrid og Barcelona i Spania, mens det i Danmark er en spennende kamp mellom Rodolph Austins formsterke Brøndby, og serieleder Midtjylland.

Sjekk tabeller her

Lykke til!

1. Viking - Stabæk  (H)B

Viking gikk på en smell i Tromsø sist, men hadde en smule uflaks på et par litt «tilfeldige» baklengs. Må vinne denne for å ikke miste håpet om medalje, og det tror jeg de kan. Stabæk røk kraftig for Aalesund sist, skal årets overraskelse sprekke helt på tampen?

2. Bodø/Glimt - Lillestrøm  H(U)

Bodø/Glimt irriterte trønderne og gledet den skadefro delen av fotball-Norge (som er størsteparten) ved å ødelegge for gullfeiring i barteland sist helg. Men LSK er i bra slag, slo Haugesund 2-0 sist, så jeg gir dem en poengsjanse – selv om Aspmyra i oktober er surt!

3. Odd - Sandefjord  H

Odd tapte 1-2 borte mot Godset for en drøy uke siden, i en helt avgjørende kamp om medaljene. Garantert kjipt, men jeg tror likevel ikke annet enn at de tar seg av Sandefjord, selv om hvalfangerne slo Start 4-1 sist. Dette er noe helt annet.

4. Strømsgodset - Rosenborg  (H)B

Godset kan stjele sølvet fra Stabæk med en god innspurt. Bjørn Petter Ingebretsen har virkelig fått fart på laget igjen etter at David Nielsen ikke helt fikk det til. Dette kan bli en skikkelig artig kamp, for Rosenborg vil gjerne ha gullet helt ned i lommen nå!

5. Brøndby - Midtjylland  (HU)B

Brøndby begynte sesongen elendig, med tre strake tap. Men siden har de oppført seg som et topplag, med 5-3-1 på de ni siste. «Problemet» er bare at de her tar imot et ekte topplag, serieleder og tittelforsvarer Midtjylland. Det gjør dette helt åpent.

6. Barcelona - Eibar  H

Barcelona har to tap i år, ett med og ett uten Messi. Han er fortsatt ute, men i hans fravær herjer Neymar. Brassen scoret fire mål i 5-2-seieren mot Rayo Vallecano sist. Men de slipper altså inn mål, så har du en svær bong kan du gardere mot et Eibar med 2-2-0 borte!

7. Atletico Madrid - Valencia  H

To gjerrige lag her. Atletico har begynt sesongen etter forventningene, ligger to poeng bak tettrioen. Banket Astana 4-0 i Mesterligaen onsdag. Valencia er fire poeng bak Atletico i La Liga. De er altså også meget gjerrige, men jeg tror hjemmebane avgjør her.

8. Paris Saint-Germain - Saint-Etienne  H

PSG har vært en skikkelig seiersmaskin i Frankrike i høst, topper suverent med åtte seire og to uavgjorte på ti kamper. Saint-Etienne har vært bra, de også, ligger på 5. plass. Men de er likevel syv poeng bak PSG, og på bortebane tror jeg ikke de har sjans.

9. Fiorentina - Roma  H(B)

Litt moro i Italia i år, med en uvant serieleder i Fiorentina! Men etter tap mot Napoli sist, kryper konkurrentene nærmere. Og aller nærmest er Roma, bare ett poeng bak. De har tatt fyr i det siste, med tolv mål på de tre siste i serien. Og 4-4 mot Leverkusen tirsdag!

10. Lazio - Torino  H

Lazio er ett poeng foran Torino, begge oppe på øvre halvdel i Serie A. På klassisk italiensk vis er begge disse klart sterkest hjemme. Lazio har faktisk fire seire på fire hjemmekamper så langt, og siden Torino bare har ett poeng på de to siste, er dette en H.  

11. ChievoVerona - Napoli  B

Chievo fra Verona startet sesongen ypperlig, men så har det gått litt mer i rykk og napp. Og de tre siste har bare gitt to poeng. Napoli er motsatt. Svak start, men så har det løsnet skikkelig. Slo Fiorentina sist, må bli favoritter her!

12. Benfica - Sporting Lisboa  H(B)

Ikke ofte vi er innom portugisisk seriefotball, men her er to av tre storklubber (den tredje er selvsagt Porto). Benfica er et merkelig skue i høst: Fire seirer og 16-2 på hjemmebane, mens de har tapt begge bortekampene så langt 0-1! Sporting topper tabellen. Vanskelig.